αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε τρόποι για να βγάλεις χρήματα χρησιμοποιώντας το ChatGPT

Πέντε τρόποι για να βγάλεις χρήματα χρησιμοποιώντας το ChatGPT

Όλοι μιλούν για το ChatGPT. Πολλοί χρήστες ανοίγουν μάλιστα τον δικό τους διάλογο… με την Τεχνητή Νοημοσύνη. Με την AI να εξελίσσεται συνεχώς. Σε προηγούμενο άρθρο μας γράφαμε για το πως μπορείς να βάλεις στην άκρη 1.000 ευρώ μέσα από μερικές συμβουλές που δίνει το ChatGPT.

Αρκετοί είναι και αυτοί που βγάζουν χρήματα χρησιμοποιώντας το συγκεκριμένο εργαλείο ή άλλα αντίστοιχα. Πως; Εδώ είναι 5 τρόποι. Οι συγκεκριμένες προτάσεις αποτελούν κομμάτι μίας μεγαλύτερης λίστας που έφτιαξε το αμερικανικό beebom.com. Μπορείς να ξεκινήσεις από το δωμάτιο του σπιτιού σου.

1# Δημιουργία περιεχομένου

Ναι μπορείς να βγεις εκεί έξω ως δημιουργός περιεχομένου- freelancer. Και να έχεις ως βοηθό… το ChatGPT. Το οποίο θα παράγει το περιεχόμενο που θα του ζητήσεις. Φυσικά εσύ θα κάνεις ένα τσεκάρισμα στο τέλος, για να σιγουρευτείς ότι το αποτέλεσμα είναι ΟΚ για να παραδοθεί στον πελάτη. Πλατφόρμες όπως το Fiverr έχουν ήδη ειδική AI κατηγορία. ‘Ένας τέτοιος freelancer δεν περιορίζεται μόνο στη σύνταξη blog posts. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το ChatGPT για μετάφραση, ψηφιακό μάρκετινγκ, διόρθωση, σύνταξη περιγραφών προϊόντων και πολλά άλλα. Και φυσικά το ίδιο εργαλείο μπορεί να σε βοηθήσει να παράξεις περιεχόμενο για το δικό σου blog- είναι και αυτό μια επιλογή.

2# Γράψε e-books

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Reuters, με την κυκλοφορία του ChatGPT, τα ηλεκτρονικά βιβλία που έχουν γραφτεί με τεχνητή νοημοσύνη γνώρισαν σημαντική έκρηξη στο Amazon. Αυτό συμβαίνει επειδή η συγγραφή και η σύλληψη νέων ιδεών έχει γίνει πολύ πιο εύκολη με το ChatGPT. Οι άνθρωποι χρησιμοποιούν το ChatGPT για να γράψουν ηλεκτρονικά βιβλία σε πολλά θεματολογικά πεδία και να τα πουλήσουν απευθείας στο Amazon χρησιμοποιώντας την πλατφόρμα Kindle Direct Publishing.

3# Email Affiliate Marketing

Το Email affiliate marketing είναι ένας από τους ίσως ευκολότερους τρόπους για να κερδίσετε χρήματα χρησιμοποιώντας το ChatGPT. Το chatbot είναι καλό στο να γράφει email με διάφορους τρόπους και μπορεί να πείσει τον χρήστη να κάνει κλικ σε ένα link για να αγοράσει προϊόντα ή να εγγραφεί σε μια υπηρεσία. Μπορείτε να προσθέσετε τον σύνδεσμο σας και αυτό πιθανότατα θα αποφέρει χρήματα για εσάς. Αρχικά, επιλέξτε ένα πρόγραμμα affiliate, είτε πρόκειται για Amazon, Shopify, ConvertKit κ.λπ.

4# Το ChatGPT σου δίνει επιχειρηματικές ιδέες

Ναι, το AI μπορεί να σου δώσει… και business συμβουλές. Σε περίπτωση που δεν το γνωρίζετε, το ChatGPT είναι καλό και στο να παραθέτει καλές ιδέες για «παθητικό εισόδημα». Άνοιξε διάλογο μαζί του. Θυμήσου και το προηγούμενο άρθρο μας: «Ζήτησα από το ChatGPT να μου προτείνει τρόπους για να επενδύσω 500 ευρώ και να βγάλω όσα περισσότερα χρήματα γίνεται. Και απάντησε». Μπορείτε να ρωτήσετε περαιτέρω και να χτίσετε το πλάνο για το πώς να το ξεκινήσετε, ποια είναι τα πράγματα που πρέπει να έχετε κατά νου, κ.λπ.

5# Δημιουργία βίντεο

Μπορείτε να ζητήσετε από το ChatGPT να βρει ιδέες για να φτιάξετε βίντεο σε μια συγκεκριμένη κατηγορία. Μετά από αυτό, μπορείτε να του ζητήσετε να γράψει ένα σενάριο και για το YouTube βίντεο. Μόλις τελειώσετε, μπορείτε να μεταβείτε στο Pictory.ai ή στο invideo.io για να δημιουργήσετε γρήγορα βίντεο από το κείμενο μαζί με αφήγηση που υποστηρίζεται από AI. Τώρα μπορείτε να δημοσιεύσετε το βίντεο στο YouTube και να κερδίσετε κάποια χρήματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + fifteen =