αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε τρόποι για να βγάλεις επιπλέον χρήματα, χωρίς να παρατήσεις την πρωινή δουλειά σου

Πέντε τρόποι για να βγάλεις επιπλέον χρήματα, χωρίς να παρατήσεις την πρωινή δουλειά σου

Εντάξει, όλοι θέλουν να βγάλουν επιπλέον χρήματα. Το πρακτικό θέμα εδώ, είναι το πως μπορείς να βγάλεις επιπλέον χρήματα, χωρίς να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου. Πως, δηλαδή, θα χωρέσεις μια άλλη δραστηριότητα μέσα στην ήδη φορτωμένη ημέρα σου. Κι όμως, στην digital εποχή που ζούμε έχεις αρκετές επιλογές.

Το It’s Possible σου δίνει 5 συγκεκριμένες ιδέες. Είναι τρόποι μέσα από τους οποίους μπορείς να έχεις ένα καλό εισόδημα, χωρίς να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου. Αφού δεν χρειάζεται να ασχολείσαι όλη την ημέρα με την παράλληλη δραστηριότητα σου.

1# Πούλα φωτογραφίες στο ίντερνετ. Υπάρχουν αρκετά sites που μπορούν να σου δώσουν χρήματα για να ανεβάσεις τις φωτογραφίες σου στην βάση τους. Και λειτουργούν ως «πρακτορεία». Επίσης μπορείς να έρθεις σε απευθείας επαφή με άλλα sites που χρειάζονται φωτογραφίες π.χ. για τα άρθρα τους. Αρκεί να έχεις μια καλή φωτογραφική μηχανή και να είσαι καλός στις φωτογραφίες.

2# Γίνε δοκιμαστής σε Apps επί πληρωμή. Μια άλλη τακτική που ακολουθούν πολλοί, είναι να κάνουν δοκιμές σε νέα Apps, και να πληρώνονται για τα review που κάνουν στην συνέχεια.

3# Πούλα τα παλιά γκάτζετ ή ρούχα σου. Πιθανότατα έχεις αρκετά γκάτζετ σπίτι σου τα οποία δεν τα χρησιμοποιείς. Κάποια μπορεί να έχουν σημαντική αξία αν τα πουλήσεις σε πλατφόρμες όπως το Amazon ή το eBay. Το ίδιο μπορεί να γίνει και με ρούχα που έχεις στην ντουλάπα σου.

4# Ενοικίασε τη θέση πάρκινγκ σου. Υπάρχουν πλατφόρμες (και ελληνικές) που σου δίνουν τη δυνατότητα να «ανεβάσεις» τη θέση πάρκινγκ που έχεις, και να την ενοικιάσεις σε κάποιον άλλο χρήστη, στις ώρες και ημέρες που δεν την χρησιμοποιείς.

5# Airbnb. Η «μανία» που γίνεται όλο και πιο έντονη στην Ελλάδα. Αν έχεις ένα άδειο ακίνητο, ανέβασε το σε μια τέτοια πλατφόρμα. Δες εδώ ποιες γειτονιές της Αθήνας πληρώνουν καλύτερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

1 − 1 =