αρχικηVIRALΠέντε τρικ για να κοιμηθείς άνετα χωρίς κλιματιστικό, μέσα στο καλοκαίρι

Πέντε τρικ για να κοιμηθείς άνετα χωρίς κλιματιστικό, μέσα στο καλοκαίρι

Η θερμοκρασίες έχουν ανέβει. Και ένα από τα προβλήματα που έχουν πολλοί άνθρωποι είναι ότι δυσκολεύονται να κοιμηθούν μέσα σε αυτές τις συνθήκες. Μια λύση βέβαια είναι να αφήσεις το κλιματιστικό ανοιχτό όλο το βράδυ, έτσι ώστε να έχει δροσιά μέσα στο δωμάτιο σου. Αλλά τι μπορείς να κάνεις αν θες να κοιμηθείς άνετα, χωρίς κλιματιστικό σε συνεχή λειτουργία;

Τώρα λοιπόν θα δεις 5 απλά τρικ για να κοιμηθείς μέσα στο καλοκαίρι, χωρίς κλιματιστικό. Και χωρίς… να σκάσεις από την ζέστη.

Επίλεξε βαμβάκι

Άφησε τα μεταξωτά ή τα σεντόνια με πρόσμιξη πολυέστερ για το χειμώνα. Τα πιο δροσερά σεντόνια είναι αυτά που φτιάχνονται από λεπτό βαμβάκι (το αιγυπτιακό είναι το καλύτερο), που «αναπνέει» κρατώντας τη ζέστη μακριά από το σώμα σου.

Στην κατάψυξη

Βάλε τα σεντόνια σου στην κατάψυξη για μερικά λεπτά πριν ξαπλώσεις. Δε θα σε κρατήσει δροσερό όλη τη νύχτα, αλλά ξαπλώνοντας θα νιώσεις άνεση και δροσιά.

Κλιματιστικό… ανεμιστήρας

Η ιδέα είναι απλή: βάλε ένα ρηχό δοχείο ή μπολ γεμάτο με πάγο μπροστά από τον ανεμιστήρα. Η δροσιά που θα δημιουργηθεί είναι εντυπωσιακή.

Μην κοιμηθείς γυμνός

Ένα φαρδύ μπλουζάκι από λεπτό βαμβακερό ύφασμα σου εξασφαλίζει περισσότερη δροσιά από το κοιμηθείς χωρίς τίποτε! Αλλά και πάλι, όλα είναι σχετικά, οπότε αν νιώθεις πιο δροσερά γυμνός, δοκίμασέ το.

Καλύτερα μόνος

Όπως όταν κοιμάστε δύο αγκαλιά στο κρεβάτι ζεσταίνεστε τις κρύες νύχτες του χειμώνα, έτσι το καλοκαίρι ο ιδανικός δροσερός ύπνος είναι μοναχικός. Αν δεν θέλεις να αποχωριστείς το ταίρι σου, καλό είναι να έχεις τουλάχιστον king size κρεβάτι που θα σας εξασφαλίζει την απαραίτητη για τη δροσιά απόσταση.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + twenty =