αρχικηVIRALΠέντε στέκια στην Αθήνα για να πιεις κοκτέιλ σε χαμηλές «happy hour» τιμές

Πέντε στέκια στην Αθήνα για να πιεις κοκτέιλ σε χαμηλές «happy hour» τιμές

Αν είσαι από αυτούς που έχουν… ξεμείνει στην Αθήνα μέσα στον Αύγουστο, η παρακάτω λίστα σε ενδιαφέρει. Είναι 5 στέκια στα οποία μπορείς να πιεις κοκτέιλ σε χαμηλές τιμές. Αφού έχουν καθιερώσει Happy Hour. Την λίστα έφτιαξε το citytagapp.

Λοκάλι

Λίγο πριν πέσει ο ήλιος, τα χρώματα με  τα οποία βάφει την Αθήνα είναι απολύτως ινσταγκραμικά. Στην καινούργια ταράτσα όπου μας έχει δώσει πρόσβαση αυτό το καλοκαίρι η ελληνική pub στου Ψυρρή, θα δοκιμάσεις από τις 7 ως τις 8 μ.μ. με 6 ευρώ το δροσιστικό You’re the Gin to My Tonic, την Banana Colada και άλλες εξαιρετικές δημιουργίες του Ηλία Μαρινάκη και του Κωνσταντίνου Σαμπανιώτη.

Σαρρή 44, Ψυρρή, 2103250673

Σχεδία Home

Ο Πέτρος Μυτιληναίος δεν είναι μόνο ένας καλός bartender αλλά και ένας πιστός συνοδοιπόρος της Σχεδίας. Έτσι, στον κατάλογο του café-εστιατορίου που αποτελεί το all-day σπίτι του περιοδικού δρόμου, συμμετέχει με μια cocktail list με ποτά όπως το καλοκαιρινό Shedia Tea με λικέρ μαστίχας. Θα τα δοκιμάσεις όλο το καλοκαίρι από τις 5 ως τις 9 μ.μ. με 6 ευρώ, που πηγαίνουν στους καλούς σκοπούς της Σχεδίας.

Κολοκοτρώνη 56 και Νικίου 2, κέντρο, 2130231220

El Camino

Το φιλικό café-bar στα Πετράλωνα είναι ένα από αυτά τα στέκια που θέλεις να έχεις στη γειτονιά σου για να χαλαρώνεις οποιαδήποτε στιγμή της μέρας και να συναντάς φίλους. Καθημερινά από τις 8 ως τις 10 μ.μ. πίνεις τα απόλυτα κοκτέιλ του καλοκαιριού, δηλαδή Mojito, Daquiri, Mai Tai, Tom Collins και Margarita με 5 ευρώ.

Ανταίου 3, Πετράλωνα, 2117108541

Pop-Up Cocktail Bar

Το all-day μαγαζί στην κεντρική πλατεία της Νέας Σμύρνης με τις φοβερές μουσικές είναι αγαπημένος προορισμός κάθε μέρα, αλλά οι Πέμπτες έχουν το κάτι παραπάνω. Ή, για την ακρίβεια, το κάτι παρακάτω, αφού από τις 6 μ.μ. και μέχρι το κλείσιμο μία μεγάλη επιλογή από τα κοκτέιλ του καταλόγου κοστίζουν 5 ευρώ.

25ης Μαρτίου 13, Νέα Σμύρνη, 2112137681

Shamonette

Το μπαρ Shamonette στο Σύνταγμα είναι η… κόρη της Shamone, του γνωστού κλαμπ στο Γκάζι, και διαδίδει, όπως και η μητέρα της, την αποδοχή της διαφορετικότητας, την αλληλεγγύη και την αγάπη. Όλα αυτά γίνονται πραγματικότητα πίνοντας τα θαυμάσια κοκτέιλ στα χρώματα του ουράνιου τόξου της Δήμητρας Αντωνακοπούλου καθημερινά από 7 ως 9 μ.μ. στα 7 ευρώ.

Νίκης 23, Σύνταγμα, 2103316158

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − eight =