αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κρατήσεις ένα άτομο στον κύκλο σου

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κρατήσεις ένα άτομο στον κύκλο σου

Το έχουμε ξανά πει: Οι άνθρωποι που έχουμε γύρω μας, μας επηρεάζουν. Είτε προς το καλύτερο, είτε προς το χειρότερο. Σε προηγούμενο άρθρο μας, γράφαμε γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

Αλλά ποιους ανθρώπους πρέπει να κρατήσεις τελικά κοντά σου; Εδώ είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι πρέπει να κρατήσεις ένα άτομο στον κύκλο σου.

Δεν νιώθεις ποτέ την ανάγκη να τους κρατήσεις μυστικά. Δεν χρειάζεται να κινείστε… αθόρυβα γύρω τους ή να λογοκρίνετε τις απόψεις σας, επειδή δεν σας κατακρίνουν ποτέ. Ποτέ δεν εξοργίζονται όταν μιλάς ανοιχτά. Θέλουν να ακούσουν τι έχετε να πείτε. Θέλουν να παραμείνουν ενήμεροι. Θέλουν να σε γνωρίσουν ακόμα καλύτερα και να σε βοηθήσουν.

Νιώθεις ότι μπορείς να είσαι ο πραγματικός εαυτός σου κοντά τους. Δεν χρειάζεται να προσποιηθείτε για να τους εντυπωσιάσετε, γιατί απολαμβάνουν τον αληθινό εαυτό σας. Δεν θέλουν να αλλάξεις, γιατί τους αρέσεις όπως ακριβώς είσαι. Εκτιμούν κάθε μικρό πράγμα στην προσωπικότητα σου, ακόμα και τα κομμάτια που εσένα δεν σου αρέσουν πάνω σου.

Νιώθεις χαρούμενος μαζί τους στο δωμάτιο. Αυτό θα πρέπει να είναι προφανές, αλλά ισχύει παντα. Άλλωστε έχουμε μιλήσει πολλές φορές για τους τοξικούς ανθρώπους που πρέπει να κρατήσεις μακριά. Πρέπει να υπάρχει και κέφι και γέλιο σε μια σχέση. Εάν το Χ άτομο σας φέρνει περισσότερο άγχος και δράμα παρά χαμόγελα και αισιοδοξία, τότε μπορεί να μην είναι καλό για εσάς. Η σωστή σχέση είναι πραγματικά απολαυστική.

Νιώθεις περήφανος που είσαι μαζί τους. Δεν πρέπει να ντρέπεστε να σας δουν με τον φίλο/ συνεργάτη/ σύντροφο σας. Θα πρέπει να είστε περήφανοι όταν σας βλέπει ο κόσμος μαζί. Και να μην έχεις πρόβλημα να μιλήσεις για αυτούς στην οικογένεια σου ή σε άλλα άτομα που γνωρίζεις. Δεν είναι μια ανθρώπινη σχέση για την οποία ντρέπεσαι.

Έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν εκεί που θες να φτάσεις. Αυτή είναι μία κατηγορία ιδιαίτερα χρήσιμη στο επαγγελματικό πεδίο, και την αναφέραμε και στο προηγούμενο άρθρο μας. Ναι, η επιτυχία απαιτεί τεράστια αποφασιστικότητα και προσωπικότητα. Ωστόσο, η επιτυχία εξαρτάται επίσης από την ικανότητα σύνδεσης με άτομα που έχουν ήδη καταφέρει να φτάσουν στην επιτυχία. Φρόντισε να έχεις τέτοια άτομα στον κύκλο σου. Θα έχουν σίγουρα μερικές καλές συμβουλές να σου πουν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 − sixteen =