αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο για να φτάσεις στην καλύτερη version του εαυτού σου

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι είσαι στον σωστό δρόμο για να φτάσεις στην καλύτερη version του εαυτού σου

Όντως, δεν είναι πάντα εύκολο να βρεις τον εαυτό σου και να φτάσεις στην καλύτερη version του. Το να ανακαλύψεις ακριβώς ποιος είσαι και ποιος είναι ο προορισμός σου, είναι μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες στη ζωή.

Για κάποιους, μπορεί να χρειαστούν χρόνια άγχους και σκληρής δουλειάς για να φτάσουν εκεί, ενώ για άλλους φαινομενικά συμβαίνει μέσα… σε μία νύχτα.

Αλλά πως θα ξέρεις ότι είσαι στον σωστό δρόμο; Εδώ είναι λοιπόν 5 σημάδια που δείχνουν ότι φτάνεις στην καλύτερη version του εαυτού σου. Αν και πάντα δεν θα πρέπει να ξεχνάμε ότι ο κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός.

1# Αισθάνεσαι άβολα σε κάποιες κοινωνικές καταστάσεις. Οι αλλαγές είναι μέσα στο παιχνίδι. Και εσύ αλλάζεις. Είναι λογικό να θες να κάνεις διαφορετικά πράγματα από αυτά που έκανες παλαιότερα. Δραστηριότητες και κοινωνικές συναναστροφές που κάποτε σε ενθουσίαζαν, τώρα σε κάνουν να νιώθεις άβολα. Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι βρίσκεστε στο δρόμο για να πάτε ένα βήμα παρακάτω στη ζωή σας. Και είναι επίσης πιθανό να κάνεις παρέα με διαφορετικούς ανθρώπους, σε σχέση με παλαιότερα. Οι άνθρωποι μπαίνουν και βγαίνουν από τη ζωή μας ανάλογα με τη φάση που είμαστε. Ενώ υπάρχουν φίλοι που θα παραμείνουν δίπλα μας όλα τα χρόνια, υπάρχουν και άλλοι που θα έρχονται και θα φεύγουν, ανά περιόδους.

2# Τα χόμπι σου αλλάζουν. Ειδικά σε νεαρές ηλικίες, συνηθίζουμε να έχουμε τα χόμπι… που έχουν οι φίλοι μας. Στην πορεία αυτό αλλάζει. Εάν αρχίζετε να διαπιστώνετε ότι σας ενδιαφέρει περισσότερο να βρείτε τα δικά σας ενδιαφέροντα, αντί να ακολουθείτε αυτό που κάνουν οι φίλοι σας, τότε είναι ένα καλό σημάδι ότι είστε στον δρόμο για να βρείτε τον εαυτό σας. Όλα είναι θέμα επιλογής. Αρχίστε να κάνετε τις σωστές επιλογές για τον εαυτό σας, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να απελευθερώσετε το άτομο που πραγματικά θέλετε να είστε.

3# Σκέφτεσαι το μέλλον. Ένα πράγμα που μπορεί να σχεδιάσετε είναι σε ποιο μπαρ θα πάτε αυτό το Σαββατοκύριακο. Είναι άλλο είναι να αρχίσετε να σκέφτεστε το μέλλον σας και το πού θέλετε να βρίσκεστε. Αρχίζετε να αισθάνεστε ότι χάνετε πολύτιμο χρόνο που θα μπορούσατε να τον ξοδέψετε καλύτερα για να φτάσετε στο μελλοντικό σας στόχο και εκεί που θέλετε; Αυτό είναι ένα καλό σημάδι ότι είστε στο σωστό δρόμο για να φτάσεις στον προορισμό που θες. Σε αυτή τη διαδικασία είναι χρήσιμο να βάλεις συγκεκριμένους μακροπρόθεσμους στόχους. Και να κάνεις ένα πλάνο για το πως θα φτάσεις εκει.

4# Απομακρύνεσαι από τους τοξικούς φίλους. Υπάρχουν υγιείς σχέσεις και υπάρχουν επίσης ανθυγιεινές σχέσεις στη ζωή μας. Αλλά μπορεί να είναι δύσκολο να αναγνωρίσεις το τελευταίο. Συχνά, είναι άλλοι άνθρωποι που μας εμποδίζουν να ανακαλύψουμε τον πραγματικό μας εαυτό. Επιλέγουν εγωιστικά να μην υποστηρίζουν τα θέλω και τις επιθυμίες μας, και έτσι μας κρατούν πίσω. Άσε τους τοξικούς ανθρώπους να φύγουν από τη ζωή σου. Θυμήσου επίσης ότι οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

5# Κάνεις ερωτήσεις για τα πάντα. Οι πετυχημένοι άνθρωποι έχουν περιέργεια. Αν κάνεις ερωτήσεις για όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή σου, είσαι σε καλό δρόμο για να πάρεις χρήσιμες απαντήσεις και να φτάσεις στον προορισμό σου. Αυτό βέβαια μπορεί να περιλαμβάνει ακόμα και την αμφισβήτηση κάποιων δικών σου απόψεων. Αν διαπιστώσεις ότι κάτι σε σαμποτάρει στη ζωή σου, μη διστάσεις να το αφήσεις πίσω.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 5 =