αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε σημάδια που δείχνουν ότι βαδίζεις σε λάθος μονοπάτι στη ζωή σου

Πέντε σημάδια που δείχνουν ότι βαδίζεις σε λάθος μονοπάτι στη ζωή σου

Νιώθεις ότι κάτι δεν πάει καλά στη ζωή σου; Η δυσαρέσκεια και η απογοήτευση ίσως έχουν πλέον μόνιμη παρουσία. Τίποτα δεν φαίνεται να πηγαίνει σωστά στη ζωή σου. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι έχεις ξεφύγει από το σωστό δρόμο; Πιθανόν. Και είναι επίσης πιθανό να έχεις τέτοια ερωτήματα στο μυαλό σου.

Συγχαρητήρια, είσαι αρκετά γενναίος για να αναζητήσεις απαντήσεις. Τώρα ας δούμε λίγο πιο αναλυτικά τα δεδομένα. Εδώ είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι βαδίζεις σε λάθος μονοπάτι στη ζωή σου. Μήπως βλέπεις κάποια από αυτά στον εαυτό σου;

Βλέπεις το ίδιο σκηνικό ξανά και ξανά

Έχουμε γράψει πολλά άρθρα για το πως αντιμετωπίζουν τα λάθη οι πετυχημένοι άνθρωποι. Όλοι κάνουν λάθη. Αλλά το πως διαχειρίζεσαι μια τέτοια κατάσταση, έχει σημασία. Οι πετυχημένοι άνθρωποι κάνουν τα πειράματα και τις τολμηρές επιλογές τους, και αν δουν ότι κάτι δεν δουλεύει το αφήνουν πίσω. Οι άνθρωποι αυτοί φροντίζουν να μην επιστρέφουν στον παλαιό τρόπο σκέψης που ίσως είχαν κάποτε.Αν είσαι μπροστά στο ίδιο σκηνικό ξανά και ξανά, μάλλον κάτι δεν κάνεις καλά. Θυμήσου και το άρθρο: Έξι λάθη τα οποία οι πετυχημένοι άνθρωποι δεν κάνουν δεύτερη φορά.

Δεν είστε πλέον παθιασμένοι

Όταν χάνετε το ενδιαφέρον σας για κάτι που σας έκανε να νιώθετε ευτυχισμένοι και γεμάτοι, σημαίνει ότι μπορεί να έχετε απομακρυνθεί από το μονοπάτι σας. Μπορεί να σας λείπει ο ενθουσιασμός που είχατε κάποτε για τα χόμπι, τη δουλειά ή την κοινωνική σας ζωή. Αυτά τα συναισθήματα μπορεί να σας πλημμυρίσουν όλα ταυτόχρονα ή μπορεί να εμφανιστούν σταδιακά με την πάροδο του χρόνου ανάλογα με το πόσο καιρό πορεύεστε σε λάθος μονοπάτι.

Όλα σε εκνευρίζουν

Η απουσία χαράς έχει συνέπειες. Το μυαλό σας είναι γεμάτο με αγχωτικά πράγματα. Δεν φαίνεται να βρίσκεις ένα ήσυχο μέρος όπου μπορείς να κάτσεις. Όλα και όλοι σου δημιουργούν συνεχώς δυσφορία. Ο life coach, Monte Drenner, πιστεύει ότι αν δεν είναι μόνο ένα άτομο ή ένα συγκεκριμένο γεγονός που σας κάνει να αισθάνεστε εκνευρισμένοι, τότε μάλλον φταίτε εσείς. Είναι η αντίληψή σου για τα πράγματα που σε κάνει να αισθάνεσαι ταραγμένος. Ο Drenner λέει ότι πρέπει να προσπαθήσετε να αφαιρέσετε την αρνητικότητα και τον θυμό από τη ζωή σας.

Χάνεις επαφή με φίλους

Ένα σημάδι ότι δεν ανήκετε στο σωστό μονοπάτι, είναι όταν χάνετε την επαφή με τους καλύτερους φίλους σας. Μπορεί να τσακωθείτε χωρίς λόγο ή να έχετε άλυτα ζητήματα για τα οποία κανείς δεν θέλει να σας μιλήσει. Ο αριθμός των εχθρών σας μπορεί επίσης να αυξηθεί. Αυτό συμβαίνει επειδή έχει δημιουργηθεί ένα εχθρικό περιβάλλον που δεν μπορείτε να αγνοήσετε. Βρίσκεστε σε αυτή την κατάσταση; Είσαι τόσο κοντά στους φίλους σου όσο ήσουν; Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι δεν αλλάζουμε φίλους και συνεργάτες στη διάρκεια της ζωής μας. Θυμήσου και το άρθρο: Γιατί οι πετυχημένοι άνθρωποι απομακρύνονται από τους losers φίλους τους.

Συνεχώς δικαιολογίες.

Μια «μεγάλη αλλαγή» στη ζωή σου μπορεί να σε κάνει να νιώσεις άβολα αρχικά. Δεν ξέρεις τι βρίσκεται στην άλλη πλευρά του ποταμού και αν θα είναι προς το καλύτερο ή το χειρότερο. Αλλά η αναβλητικότητα και οι δικαιολογίες είναι απλώς μία υποχώρηση μπροστά στο φόβο του άγνωστου. Δεν θα φτάσεις ποτέ πουθενά αν δεν κάνεις ένα βήμα προς τα εμπρός.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =