αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε απλά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις φτάσει πιο μακριά στη ζωή σου από ότι νομίζεις

Πέντε απλά σημάδια που δείχνουν ότι έχεις φτάσει πιο μακριά στη ζωή σου από ότι νομίζεις

Θα υπάρξουν μέρες που θα νιώθετε πεσμένοι. Μέρες που νιώθετε ότι η ζωή σας έχει καταρρεύσει ή είναι στάσιμη. Έχετε ξεπεράσει εμπόδια στο παρελθόν, αλλά νιώθετε ότι τώρα έχετε κολλήσει. Αλλά όλα αυτά είναι μέρος της διαδικασίας. Eίναι ένας κύκλος. Δεν μπορείς να φτάσεις ψηλά, χωρίς να έχεις βρεθεί χαμηλά. Τις μέρες που αισθάνεστε ότι έχετε κολλήσει στα χαμηλά, εδώ είναι 5 σημάδια που δείχνουν ότι έχεις φτάσει πιο μακριά στη ζωή σου από ότι νομίζεις.

1# Είσαι σε ένα πολύ καλύτερο σημείο από ότι ήσουν 1 χρόνο πριν. Είτε πρόκειται για μια δουλειά, ένα σπίτι ή μια σχέση από την οποία προσπαθούσατε να ξεφύγετε, κατά κάποιο τρόπο το έχετε καταφέρει για τον εαυτό σας. Δεν ήξερες πώς θα το πετύχεις. Αλλά το έκανες. Και παρόλο που νιώθετε ότι δεν συμβαίνει τίποτα σπουδαίο, εξακολουθείτε να βρίσκεστε σε πολύ καλύτερη φυσική και συναισθηματική θέση από πριν.

2# Έχεις μεγαλύτερη επίγνωση του εαυτού σου. Μπορείτε να αναγνωρίσετε τα διαφορετικά συναισθήματα σας. Και έχετε μάθει πώς να αντιμετωπίζετε τα διαφορετικά συναισθήματα. Ξέρεις ότι το να κάνεις μια βόλτα ή να κάνεις ένα αφρόλουτρο μπορεί να σε βοηθήσει να «καθαρίσεις» το μυαλό σου. Το να γράφεις ημερολόγιο ίσως είναι ο σωτήρας σου όταν είσαι θυμωμένος. Έτσι διαχειρίζεσαι καλύτερα τον εαυτό σου. Μαθαίνεις να προχωράς.

3# Παρατηρείς περισσότερο το περιβάλλον σου. Αφιερώνετε περισσότερο χρόνο για να παρατηρήσετε το περιβάλλον σας. Πως λειτουργούν όλα γύρω σας. Τους ανθρώπους που είναι παρόντες στην αίθουσα. Καταλαβαίνεις ότι δεν είσαι το μόνο άτομο που έχει προβλήματα σε αυτόν τον κόσμο. Και φυσικά μέσα από όλη αυτή τη διαδικασία εντοπίζεις και τις καλύτερες ευκαιρίες.

4# Έχεις υψηλότερα standards. Το παρελθόν σας, σας έχει διδάξει πολλά μαθήματα. Και ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε μάθει είναι να έχετε καλύτερα standards. Δεν ανέχεστε πλέον το άτομο, τη δουλειά ή την κατάσταση που σας ρίχνει. Δέχεσαι μόνο πράγματα που συνάδουν με τις αξίες σου. Λέτε κυρίως «ναι» σε πράγματα που σας κάνουν να σηκώνεστε από το κρεβάτι με όρεξη. Και στο τέλος της ημέρας είσαι χαρούμενος με την ζωή που έχεις.

5# Έχεις φύγει μακριά από τους losers φίλους. To γράφαμε σε προηγούμενο άρθρο. Δεν είναι τυχαίο αυτό που λένε πολλοί business γκουρού: Είμαστε ο «μέσος όρος» των 5 ανθρώπων με τους οποίους κάνουμε παρέα περισσότερο. Ασε λοιπόν τους losers μακριά. Και τι ανθρώπους πρέπει να βάλεις γύρω σου; Ανεξάρτητα από το πόσα άτομα έχεις στον περίγυρο σου, αν θες να γίνεις πραγματικά σπουδαίος στον τομέα σου πρέπει να έχεις τρία βασικά άτομα στη ζωή σου ανά πάσα στιγμή:

1# Ένα άτομο που είναι μεγαλύτερο και πιο επιτυχημένο από εσένα για να μάθεις

2# Ένα άτομο που είναι στο ίδιο level με εσένα για να ανταλλάξετε ιδέες

3# Ένα άτομο που είναι σε πιο αρχικό στάδιο από εσένα, για να το coachάρεις και να παίρνεις ενέργεια

Κάθε πετυχημένος άνθρωπος ήταν, είναι και θα είναι πετυχημένος (και) λόγω των ανθρώπων που έχει γύρω του. Αυτό συνέβαινε από τα πολύ παλιά χρόνια και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Είναι μια κατάσταση που σου δίνει την ώθηση και τις γνώσεις για να πας παρακάτω. Ενώ την ίδια στιγμή δημιουργεί έναν υγιή ανταγωνισμό εντός της «παρέας».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − one =