αρχικηVIRALΠέντε σημάδια για να εντοπίσεις ένα κακόβουλο άτομο στον κύκλο σου (πριν να είναι αργά)

Πέντε σημάδια για να εντοπίσεις ένα κακόβουλο άτομο στον κύκλο σου (πριν να είναι αργά)

Μερικοί άνθρωποι έχουν περιστασιακά κακές διαθέσεις. Υπάρχει ένας λόγος για τον θυμό και την απογοήτευσή του.

Ωστόσο, υπάρχουν εκείνοι οι λίγοι που πραγματικά φαίνεται να έχουν κακή διάθεση χωρίς δικαιολογία. Μπορούν να οριστούν ως εξής:

Ένας κακός άνθρωπος είναι κάποιος που είναι αγενής ή σκληρός με πρόθεση να υποτιμήσει τους άλλους και να τους κάνει να αποτύχουν. Εδώ είναι 5 σημάδια για να εντοπίσεις ένα κακόβουλο άτομο στον κύκλο σου (πριν να είναι αργά).

1. Είναι αγενείς

Το να είσαι αγενής είναι μια επιλογή, και συνήθως μια καλά μελετημένη επιλογή. Για παράδειγμα, εάν κάποιος με τον οποίο βγαίνετε είναι αγενής με τον σερβιτόρο στο εστιατόριο, αλλά μετά είναι καλός μαζί σας, προσέξτε. Μπορεί να βγαίνετε ραντεβού με έναν πραγματικά κακό τύπο ανθρώπου.

Οι κακοί άνθρωποι δεν σέβονται τους άλλους δημόσια, και τελικά δεν θα τους σεβαστούν ούτε ιδιωτικά. Αυτό περιλαμβάνει και τον τρόπο με τον οποίο σας συμπεριφέρονται, οπότε προσέξτε.

2. Είναι ψεύτες

Υπάρχει διαφορά μεταξύ ενός ψεύτη και του περιστασιακού ψέματος. Ναι, υπάρχει μια διαφορά, αν και το ψέμα είναι λάθος. Αν λέτε ψέματα μερικές φορές, κάτι που είναι κακό, δεν είστε απαραίτητα μόνιμοι ψεύτες. Αυτό συμβαίνει γιατί δεν σκοπεύετε να πείτε ψέματα- και το κάνετε σπάνια.

Από την άλλη πλευρά, μόνιμος ψεύτης είναι κάποιος που ψεύδεται συνήθως. Δεν περνάει μέρα που δεν λέει ψέματα- και τα ψέματα δεν έχουν καν νόημα. Ένας κακός άνθρωπος θα πει ψέματα γιατί θέλει πάντα να πετυχαίνει τον σκοπό του.

Αν αισθανθούν, για μια στιγμή, ότι τα πράγματα δεν θα πάνε ακριβώς όπως θέλουν, θα κατασκευάσουν και θα φτιάξουν έναν τρόπο να ανατρέψουν την παλίρροια. Αυτό μπορεί να είναι ακόμη και για ασήμαντα πράγματα. Θυμήσου και το άρθρο: Ένας εκπαιδευτής του FBI εξηγεί: 7 σημάδια που δείχνουν ότι κάποιος σου λέει ψέματα.

3. fake, fake, fake

Υπάρχουν και οι υποκριτές. Σε αυτήν την περίπτωση, ο κακός άνθρωπος είναι καλός με τους ξένους… και κακός στο σπίτι. Προτεραιότητά τους είναι να κάνουν το κοινό να πιστεύει ότι είναι πραγματικά καλοί άνθρωποι, ενώ στην πραγματικότητα έχουν πολλά προβλήματα… που δεν είναι πρόθυμοι να αντιμετωπίσουν.

Μερικοί από αυτούς τους ανθρώπους θα περάσουν όλη τους τη ζωή φορώντας «μάσκες». Ξέρουν ότι το κάνουν, ξέρουν ότι πληγώνουν τους άλλους και απλώς δεν τους νοιάζει. Το μόνο που έχει σημασία για αυτούς είναι ο εαυτός τους.

4. Είναι χειριστικοί

Αυτή η ενέργεια έρχεται με πολλούς τρόπους. Είτε πρόκειται για Gaslighting, είτε κατηγορούμε τα πάντα σε άλλους, ονομάζεται χειραγώγηση. Και το βλέπουμε σε πραγματικά κακούς ανθρώπους. Μπορούν να σας κάνουν να αισθανθείτε τόσο άσχημα, ακόμη και σε σημείο να δημιουργήσουν αμφιβολίες για την αυτοεκτίμησή σας.

Κατηγορούν, έχουν τυχαίες εκρήξεις, σε πληγώνουν επίτηδες και δεν λένε ποτέ συγγνώμη. Αυτό το τοξικό χαρακτηριστικό είναι ένα από τα πιο άθλια χαρακτηριστικά των ανθρώπων που είναι κακόβουλοι.

5. Θέλουν να έχουν πάντα δίκιο

Ίσως γνωρίζετε ένα άτομο που θέλει… να έχει πάντα δίκιο. Λοιπόν, υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι, σε περίπτωση που δεν έχετε γνωρίσει ακόμη έναν. Ακόμα κι αν που κάτι εντελώς λάθος και τους διορθώσεις, θα θυμώσουν.

Ανεξάρτητα από το πόσο περίεργη είναι η δήλωση/ άποψη τους, αυτό που λένε δεν μπορεί ποτέ να είναι λάθος, σύμφωνα με τους ίδιους. Στις διαφωνίες, είτε θα πρέπει να κερδίζουν, είτε θα στραφούν ενταντίον σου αν πας να τους χαλάσεις την τέλεια κοσμοθεωρία τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − 9 =