αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε πράγματα που μας κάνουν πιο ελκυστικούς στους άλλους

Πέντε πράγματα που μας κάνουν πιο ελκυστικούς στους άλλους

Πολλοί παράγοντες παίζουν ρόλο στη φυσική έλξη, πέρα από την απλή εμφάνιση. Το να δημιουργούμε αμέσως μία αίσθηση συμπάθειας, είναι κάτι που μπορεί να μας βοηθήσει στην ζωή και στις ανθρώπινες σχέσεις μας, στο επαγγελματικό ή στο προσωπικό κομμάτι.

Αλλά τελικά, τι παίζει ρόλο; Εδώ είναι 5 πράγματα που μας κάνουν πιο ελκυστικούς στους άλλους και συμπαθείς τους άλλους. Και δεν συνδέονται άμεσα με την εξωτερική εμφάνιση.

1. Πόσο ευγενικός είσαι

Όσον αφορά τη φυσική έλξη, η ευγένεια και η γενναιοδωρία κάνουν αμέσως κάποιον πιο ελκυστικό. Σε τελική ανάλυση, οι περισσότεροι άνθρωποι έλκονται από τη φύση τους προς τους φιλικούς ανθρώπους και αποφεύγουν τα κακόβουλα άτομα. Δεν δείχνουν όλοι τα αληθινά τους χρώματα στην αρχή, φυσικά. Αλλά αφού τους γνωρίσεις, μπορείς γενικά να καταλάβεις αν έχουν καλή καρδιά και προθέσεις.

2. Η αυτοπεποίθηση

Εάν αισθάνεστε άνετα με τον εαυτό σας, οι άλλοι θα το προσέξουν όταν μπείτε σε ένα δωμάτιο. Η αυτοπεποίθηση σας κάνει πιο ελκυστικούς γιατί αναδύει μια ατμόσφαιρα ασφάλειας και σταθερότητας. Τα άτομα με υψηλή αυτοεκτίμηση τείνουν να έχουν καλύτερες σχέσεις επειδή έχουν μάθει να αγαπούν τον εαυτό τους. Αυτό διευκολύνει τη σύνδεση με άλλους.

3. Το χιούμορ

Μάλλον το περιμένατε, σωστά; Αυξάνει τη φυσική έλξη επειδή δείχνει στους πιθανούς συντρόφους, φίλους ή συνεργάτες ότι δεν ιδρώνετε… για τα μικρά πράγματα. Μια μελέτη του Πανεπιστημίου του Κάνσας το υποστηρίζει, δείχνοντας ότι άνδρες και γυναίκες προτιμούν αστείους συντρόφους. Επιπλέον, η γνωριμία με κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μοιραστείτε αστεία, σας βοηθά να έχετε ένα πιο ευτυχισμένο μέλλον μαζί. Επίσης οι χιουμοριστές τείνουν να έχουν πιο φιλικές, ευχάριστες προσωπικότητες, ένα χαρακτηριστικό που αυξάνει τη σωματική έλξη.

4. Χαμόγελο

Ακόμα κι αν δεν το εννοείτε πάντα, το χαμόγελο μπορεί να σηματοδοτήσει στους άλλους ότι είστε ανοιχτοί και φιλικοί. Είναι κάτι που παίζει ρόλο ακόμα και στις πρώτες συναντήσεις με άλλα άτομα. Για παράδειγμα σε μία job interview.

5. Πόσο «ίδιος» είσαι με τον άλλο

Τείνουμε να νιώθουμε ταύτιση με ανθρώπους σαν εμάς όσον αφορά την ανατροφή, τις αξίες και την προσωπικότητα. Θέλουμε ο συνεργάτης μας να μας επικυρώσει και να μας κατανοήσει. Όταν έχετε έναν σύντροφο/ φίλο/ συνεργάτη με παρόμοιες σκέψεις και πεποιθήσεις, μειώνει την πιθανότητα σύγκρουσης. Αυτό πιθανότατα παίζει τεράστιο ρόλο στις επιλογές μας, αφού φυσικά επιθυμούμε την αρμονία στις συνεργασίες και τις σχέσεις μας.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θέλεις να ακούγεσαι σίγουρος για αυτά που λες; Τότε να αποφεύγεις αυτές τις 4 «αθώες» φράσεις

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + thirteen =