αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι τα Σαββατοκύριακα (και μέσα στα lockdowns)

Πέντε πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι τα Σαββατοκύριακα (και μέσα στα lockdowns)

Εσύ πως ξοδεύεις τα ΣΚ σου; Οκ, μπορεί να κάθεσαι με τις ώρες… στο Netflix. Αλλά αυτή μάλλον δεν είναι η καλύτερη επιλογή. Υπάρχουν μια σειρά από δραστηριότητες που μπορείς να κάνεις τα Σαββατοκύριακα, για να εξελιχθείς αλλά και για να «καθαρίσεις» το μυαλό σου. Εδώ είναι 5 πράγματα που κάνουν οι πετυχημένοι άνθρωποι αυτές τις δύο ημέρες της εβδομάδας.

Μερικές συνήθειες που μπορείς να αντιγράψεις και εσύ. Ακόμα και μέσα στα lockdowns.

1# Γυμναστική: Tις καθημερινές μπορεί να μην έχεις χρόνο, όμως το Σαββατοκύριακο είναι μια καλή στιγμή για να αθληθείς. Έτσι θα είσαι υγιής και παράλληλα θα έχεις περισσότερη ενέργεια μέσα στην εβδομάδα. Αν βαριέσαι την γυμναστική γενικά, τότε βρες το στιλ που σου ταιριάζει καλύτερα. Ή κάποιο άθλημα που σου φαίνεται ενδιαφέρον.

2# Διάβασε ένα βιβλίο. Δεν είναι τυχαίο ότι άνθρωποι όπως ο Bill Gates έχουν το διάβασμα σταθερά μέσα στο πρόγραμμα τους. Με αυτό τον τρόπο παίρνουν νέες γνώσεις και παράλληλα «καθαρίζουν» το μυαλό τους. Τώρα που περνάς περισσότερο χρόνο στο σπίτι αυτό είναι πιο εύκολο.

3# Βγες έξω για έναν περίπατο. Στείλε το σχετικό SMS και πήγαινε έναν περίπατο. Θα σε βοηθήσει να αλλάξεις παραστάσεις, ειδικά μέσα στα lockdowns που είμαστε τώρα. Επίσης μην ξεχνάς ότι οι καλύτερες ιδέες έρχονται όταν περπατάς έξω.

4# Μερικά online μαθήματα. Mπορείς να το κάνεις από το σπίτι σου. Δες μακροπρόθεσμα: Ποια skills θα ήθελες να έχεις αναπτύξει, μέχρι η ζωή μας να μπει πάλι σε κανονικούς ρυθμούς; Μπορείς λοιπόν να αποκτήσεις αυτά τα skills αν αφιερώσεις μερικές ώρες σε online μαθήματα. Σίγουρα θα βρεις και κάποια δωρεάν. Και όταν όλη η κατάσταση με τον Covid-19 τελειώσει, εσύ θα είσαι ένα βήμα πιο μπροστά.

5# Μίλα με ανθρώπους. Το ότι είμαστε μέσα σε lockdowns δεν σημαίνει ότι πρέπει να αποκοπείς από όλους τους ανθρώπους. Το αντίθετο. Προσπάθησε να κρατήσεις επικοινωνία με μερικούς φίλους- ακόμα και εξ αποστάσεως. Άλλωστε οι νέες τεχνολογίες βοηθάνε σε αυτό και μπορούν, ως ένα βαθμό, να καλύψουν το κενό. Μερικές συζητήσεις με καλούς φίλους θα σε κάνουν αμέσως να νιώσεις καλύτερα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × five =