αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε κινήσεις που πρέπει να κάνεις στα 30s σου για να πας την καριέρα σου στο next level

Πέντε κινήσεις που πρέπει να κάνεις στα 30s σου για να πας την καριέρα σου στο next level

Η δεκαετία των 30 έχει ιδιαίτερη σημασία στην καριέρα κάποιου. Είναι τότε που (πιθανότατα) έχεις τελειώσει με σπουδές, και μάλλον έχεις ήδη κάνει τα πρώτα σου επαγγελματικά βήματα. Τώρα θέλεις να πας την καριέρα σου στο επόμενο επίπεδο. Τι πρέπει να κάνεις όμως έτσι ώστε να εξελιχθείς, να βρεις περισσότερες επαγγελματικές ευκαιρίες και φυσικά να αποκτήσεις περισσότερα χρήματα; Ας δούμε 5 συγκεκριμένες κινήσεις που πρέπει να κάνεις στα 30s σου. Ήρθε η ώρα!

Γράφει ο Γιάννης Μπελεγρίνης

1# Δημιούργησε πολλές ροές εισοδήματος. Είναι κάτι που λένε πολλοί πλούσιοι άνθρωποι. Με τις πολλές διαφορετικές ροές εισοδήματος θα μπορέσεις να αποκτήσεις χρήματα πιο γρήγορα. Και φυσικά θα είσαι πιο ασφαλής, ακόμα κι αν μια από αυτές κοπεί. Δεν θα έχεις όλα τα… αυγά σου σε ένα καλάθι.

2# Συνέχισε να παίρνεις ρίσκα. Μάλλον το έχεις κάνει στα 20s σου. Συνέχισε να το κάνεις και τώρα, για όσο μπορείς. Όσο δεν έχεις παιδιά, σπίτια και λογαριασμούς, κάνε τις τολμηρές επιλογές σου. Μετά θα είναι πολύ πιο δύσκολο να τις κάνεις. Οι τολμηρές επιλογές είναι αυτές που μπορούν να φέρουν μεγάλα αποτελέσματα.

3# Βάλε μακροπρόθεσμους στόχους. Καλοί οι μικροί «γρήγοροι» στόχοι, όμως τώρα είσαι σε μια φάση που πρέπει να κοιτάς και το μέλλον. Βάλε τους μεγάλους στόχους σου και φτιάξε ένα πλάνο για να τους πετύχεις.

4# Networking. Αυτό φυσικά μπορεί να γίνει και σε άλλες φάσεις τις ζωής σου. Τώρα αξίζει να το κάνεις πιο έντονα, αφού έχεις φύγει από την ηλικία των 20s, άρα μπορείς να δημιουργήσεις ίσως πιο σοβαρές επαφές. Ενώ σίγουρα είσαι και καλύτερος στο αντικείμενο σου, σε σχέση με μερικά χρόνια πριν. Άρα και οι άλλοι θα σε λάβουν πιο σοβαρά υπόψη.

5# Επένδυσε στον εαυτό σου. Οι πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες είναι… πάντα μαθητές. Κάνε μαθήματα, πήγαινε σε events, διάβασε βιβλία, παρακολούθησε σεμινάρια. Θα σε βοηθήσουν να γίνεις καλύτερος και να πας την καριέρα σου ένα βήμα μπροστά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

15 + 20 =