αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠέντε καλές (και δωρεάν) εφαρμογές για να κάνεις επεξεργασία βίντεο στο κινητό σου

Πέντε καλές (και δωρεάν) εφαρμογές για να κάνεις επεξεργασία βίντεο στο κινητό σου

Οι περισσότεροι έχουν στο μυαλό τους την επεξεργασία βίντεο ως κάτι «βαρύ». Που χρειάζεται πολύ ώρα για να γίνει, και ένα πολύ δυνατό pc. Ενώ αυτό είναι αλήθεια ως ένα βαθμό, πλέον υπάρχουν αρκετά Apps, που σου επιτρέπουν να κάνεις επεξεργασία βίντεο στο κινητό σου. Και είναι δωρεάν! Δες 5 από αυτά.

Funimate

Πρόκειται για μια από τις πιο δημοφιλής εφαρμογές, αλλά δε φημίζεται ιδιαίτερα για τη “δυνατή” της επεξεργασία στα videos. Σου δίνει δυνατότητες, τις θεωρεί σημαντικές, μα στην ουσία τις έχεις ήδη στη συσκευή σου. Σου παρέχει 15 φίλτρα με τα οποία μπορείς να πειραματιστείς, ενώ η διαδικασία εφαρμογής είναι εξαιρετικά ανώδυνη. Πρόκειται σίγουρα για μια εφαρμογή που δε μπορείς να χρησιμοποιήσεις για ένα σημαντικό και ιδιαίτερο video, αλλά αξίζει να ασχοληθείς αν χρειάζεσαι κάτι απλό και γρήγορο.

Movie Maker Filmmaker

Πρόκειται για ένα κλασικά σχεδιασμένο επεξεργαστή video, που σου επιτρέπει να παράγεις video. Έχεις τη δυνατότητα της περικοπής, της αναδιάταξης και της εγγραφής video. Η εφαρμογή, διαθέτει φίλτρα επεξεργασίας και μπορείς και να σχεδιάσεις και το δικό σου φίλτρο, παρόλο που η λειτουργικότητά της δεν είναι ιδιαίτερα ισχυρή.

PowerDirector Video Editor

είναι μια από τις πιο ολοκληρωμένες εφαρμογές επεξεργασίας video σε αυτήν εδώ τη λίστα. Έχει πάρα πολλά διαθέσιμα χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβανομένων των εργαλείων γρήγορης  επεξεργασίας, διάφορα διαθέσιμα εφέ και άλλα εργαλεία. Επίσης, σου δίνει τη δυνατότητα να φτιάχνεις κολάζ και έχει και υποστηρίζει και slow motion! Είναι ΔΩΡΕΑΝ να την κατεβάσεις και να την χρησιμοποιήσεις, αλλά μπορείς να ξεκλειδώσεις περισσότερα χαρακτηριστικά, επί πληρωμή αργότερα.

Quik

Ανήκει στη νεότερη γενιά των εφαρμογών επεξεργασίας video και είναι πραγματικά πανέμορφη, αν χρειάζεσαι κάτι απλό και εύχρηστο. Προσθέτεις έως 50 φωτογραφίες και video clips και η εφαρμογή θα αναλύσει κάθε αντικείμενο και θα φτιάξει ένα σύντομο video, βασισμένο σε αυτά. Το Quik, περιέχει περίπου δύο ντουζίνες με διάφορα στυλ για video, ενώ μπορείς να αλλάξεις και τη διάταξή τους πριν το δημοσιεύσεις.

Video Editor

Συνήθως εφαρμογές με τέτοιο τόσο κοινότυπο όνομα, δεν σου τραβούν την προσοχή. Έτσι ακριβώς συμβαίνει και με την εφαρμογή Video Editor. Πρόκειται για έναν απλό επεξεργαστή video που σου επιτρέπει να κάνεις τα βασικά, όπως περικοπή του video, οργάνωση των clips και μουσική στο background. Θα βρεις επιπλέον χαρακτηριστικά, όπως το να μπορείς να προσθέσεις emoji και κείμενο στα video σου, ακόμα και μια ποικιλία διάφορων εφέ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen + 14 =