αρχικηVIRALΠέντε ενδιαφέρουσες Eλληνικές ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν στο YouTube

Πέντε ενδιαφέρουσες Eλληνικές ταινίες που μπορείς να δεις δωρεάν στο YouTube

Είναι μια περίοδος κατά την οποία βλέπουμε περισσότερες ταινίες και σειρές. Κάτι λογικό, αφού το lockdown είναι ενεργό και οι περισσότεροι άνθρωποι έχουν αρκετό διαθέσιμο χρόνο, εντός του σπιτιού τους. Το citytagapp έφτιαξε μια ενδιαφέρουσα λίστα. Είναι 5 ελληνικές ταινίες που μπορείς να δεις τώρα στο YouTube. Και είναι δωρεάν.

«Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια

Το αστυνομικό θρίλερ που έγινε γνωστό γιατί αποσύρθηκε από τον ίδιο το σκηνοθέτη εξαιτίας μίας περίεργης σύμπτωσης. Ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης ερευνά μία υπόθεση φόνων που συνδέονται με τον αρχαίο Πυθαγόρα. Ο ίδιος χαρακτήρας θα επιστρέψει αργότερα σε μία τηλεοπτική σειρά παραγωγής COSMOTE TV.

«Μέρες Βροχής» του Αλεσάντρο Σπηλιωτόπουλου

Μεσαίου μήκους ταινία όπου ένας άστεγος συναντά μια νέα γυναίκα πρόθυμη να τον βοηθήσει. Όταν ο στενός φίλος και μέντοράς του τραβάει τον δικό του δρόμο, εκείνος καταλαβαίνει ότι είναι ανάγκη να ξαναβρεί την πίστη στον εαυτό του και στους άλλους. Με τους Παναγιώτη Μπουγιούρη, Ζαχαρία Ρόχα, Χριστίνα Γερογιάννη και Ανδρέα Μαριανό.

«Κοινός Παρονομαστής» του Σωτήρη Τσαφούλια

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και ο Αντώνης Αντωνίου υποδύονται απολαυστικά τέσσερις αγνώστους που αποκαλύπτονται σταδιακά κατά τη διάρκεια μίας συνάντησης σε καφενείο.

«Αφτερλώβ» του Στέργιου Πάσχου

Το «Αφτερλώβ», μια αστεία, συγκινητική και καυστική μετα-ερωτική ιστορία δύο ανθρώπων που αρνούνται να μεγαλώσουν, παρακολουθεί την προσπάθεια ενός ζευγαριού για επικοινωνία. Πρωταγωνιστούν ο Χάρης Φραγκούλης και η Ηρώ Μπέζου. Δες την ταινία εδώ.

«Ισοβίτες» του Θόδωρου Μαραγκού

Σε αυτή την κωμωδία, ένας πρώην οδηγός φορτηγού και ένας εθελοντής ισοβίτης που κλείστηκε στη φυλακή για να αποδείξει ότι εκεί είναι καλύτερα από τον έξω κόσμο, γίνονται μαλιά κουβάρια. Πρωταγωνιστούν ο Βαγγέλης Μουρίκης και ο Τάκης Σπυριδάκης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 20 =