αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε «γρήγοροι» τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ

Πέντε «γρήγοροι» τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ

Ένα νέο τοπίο έχει δημιουργηθεί μετά το lockdown, και αρκετοί είναι αυτοί που επανασχεδιάσουν τα επαγγελματικά πλάνα τους. Κάποιοι σκέφτονται να αλλάξουν επαγγελματική στέγη, κάποιοι βλέπουν το ενδεχόμενο να αλλάξουν εντελώς επαγγελματικό πεδίο, ενώ μερικοί άλλοι προσπαθούν να βρουν τρόπους έτσι ώστε να διαφυλάξουν την θέση που ήδη έχουν με τον καλύτερο τρόπο.

Η παρακάτω λίστα μπορεί να σε βοηθήσει έτσι ώστε να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνεις με την βασική δουλειά σου. Είναι 5 «γρήγοροι» τρόποι για να βγάλεις χρήματα μέσω ίντερνετ. Φυσικά σε όλες τις περιπτώσεις πρέπει να κάνεις και την δουλειά, τίποτα δεν έρχεται μόνο του.

1# Google Adsense – Δικό σου website. Αν έχεις κάποιου είδους πλατφόρμα, blog σε WordPress ή σε Blogger ή σε Squarespace, μπορείς να γραφτείς στο πρόγραμμα Adsense. Όταν γραφτείς στο πρόγραμμα της Google επιλέγεις τι είδους διαφήμιση θες να βάλεις στο site σου και σου δίνουν έναν κώδικα. Τον τοποθετείς στην συγκεκριμένη θέση που εσύ θες και εάν κάποιος πατήσει το κουμπί για να μεταφερθεί στη διαφήμιση, η Google σου δίνει ένα ποσό κάθε μήνα.

2# iTunes App Store. Μπορείς να φτιάξεις την δική σου εφαρμογή και να την βάλεις είτε δωρεάν είτε επί πληρωμή στο Itunes! Εάν την βάλεις δωρεάν κερδίζεις χρήματα από τις διαφημίσεις. Εάν την βάλεις επί πληρωμή παίρνεις με τη μία χρήματα από τον πελάτη.

3# Ebay. Το ebay.com είναι μια πλατφόρμα με αγοραστές απ’όλον τον κόσμο και μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί! Άνοιξε ένα κατάστημα, ανέβασε τις φωτογραφίες αυτών που θέλεις να πουλήσεις και ξεκίνα να κερδίζεις χρήματα.

4# iStockPhoto. Aν είσαι φωτογράφος ή αν σου αρέσει να τραβάς με την κάμερα σου στιγμές ή time lapses ή φύση, μπες στο istockphoto.com και ξεκίνα να κάνεις upload τις δουλειές σου. Aν καταφέρεις να πουλήσει τις φωτογραφίες σου, θα έχεις έσοδα. Θα εκπλαγείς πως από το χόμπι σου μπορείς να βγάζεις χρήματα.

5# Udemy – Online Trainer. Αν γνωρίζεις αγγλικά και έχεις δεξιότητες και όρεξη να διδάξεις μπορείς να φτιάξεις ένα online course στο Udemy. Μέσα από την πλατφόρμα, μπορείς να βρεις «μαθητές» από όλο τον κόσμο. Και να κάνεις τα μαθήματα από το σπίτι σου. Φυσικά, όπως έχουμε γράψει και σε παλαιότερα άρθρα, υπάρχουν πολλές πλατφόρμες σαν αυτή.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =