αρχικηVIRALΠέντε απρόσμενες ιδέες για να δημιουργήσεις χώρο για γραφείο μέσα στο σπίτι σου (ΦΩΤΟ)

Πέντε απρόσμενες ιδέες για να δημιουργήσεις χώρο για γραφείο μέσα στο σπίτι σου (ΦΩΤΟ)

Μέσα στην πανδημία πολλοί άνθρωποι ξεκίνησαν να δουλεύουν από το σπίτι τους. Άλλωστε οι νέες τεχνολογίες δίνουν αυτή τη δυνατότητα. Σε πολλά επαγγέλματα αρκεί ένα laptop και μια καλή σύνδεση στο ίντερνετ έτσι ώστε να γίνει η δουλειά.

Αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα: Δεν υπάρχει πάντα χώρος για γραφείο μέσα σε ένα σπίτι. Ψυχραιμία. Παρακάτω θα δεις 5 απρόσμενες ιδέες για να δημιουργήσεις χώρο για γραφείο στο σπίτι.

1# Κρεβατοκάμαρα. Μην βάλετε κομοδίνο από τη μια μεριά του κρεβατιού. Εκμεταλλευτείτε τον χώρο για να βάλετε ένα γωνιακό γραφείο. Τοποθετήστε και μερικά ράφια πάνω από το γραφείο και έχετε δημιουργήσει το πιο όμορφο και λειτουργικό γραφείο για το σπίτι.

https://spirossoulis.com/wp-content/uploads/2017/03/thehomeissue_grafeio02.jpg

2# Ένα ράφι αρκεί. Όταν το σπίτι είναι πολύ μικρό αυτό που μπορείτε να κάνετε είναι να βάλετε σε ένα σημείο του ένα ράφι το οποίο θα σας χρησιμεύσει ως γραφείο.

https://spirossoulis.com/wp-content/uploads/2017/03/thehomeissue_grafeio06.jpg

3# Δύο σε ένα. Αν και εσείς και ο σύντροφός σας (ή τα δυο παιδιά σας) θέλετε από ένα γραφείο τότε αυτή είναι μια λύση. Βάλτε δύο μικρά γραφειάκια αντικριστά το ένα στο άλλο και χωρίστε τα με μια μικρή βιβλιοθήκη.

https://spirossoulis.com/wp-content/uploads/2017/03/thehomeissue_grafeio07.jpg

4# Πίσω από την κουρτίνα. Αν δεν θέλετε το μικρό σας γραφείο να φαίνεται μπορείτε κάλλιστα να το κρύβετε όταν έχετε καλεσμένους με μια όμορφη κουρτίνα.

https://spirossoulis.com/wp-content/uploads/2017/03/thehomeissue_grafeio05.jpg

5# Σε μια εσοχή. Αν στο σπίτι σας υπάρχει κάποια εσοχή σε οποιοδήποτε σημείο του τότε μπορείτε να την γεμίσετε με ένα γραφείο. Στον συγκεκριμένο χώρο δεν έχει μείνει κανένα σημείο του ανεκμετάλλευτο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 14 =