αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε απρόσμενα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο έξυπνος από ότι νομίζεις

Πέντε απρόσμενα σημάδια που δείχνουν ότι είσαι πιο έξυπνος από ότι νομίζεις

Είναι μερικά απρόσμενα σημάδια τα οποία δείχνουν ότι είσαι πιο έξυπνος από ότι ίσως νομίζεις. Πέντε τέτοια σημάδια παραθέτει το αμερικανικό thelawuniverse.com, τα οποία έχουν προκύψει μετά από σχετικές μελέτες. Όπως θα διαπιστώσεις μάλιστα, τα περισσότερα από αυτά είναι απλές καθημερινές συνήθειες, τις οποίες μπορεί ήδη να τις έχεις στην καθημερινότητα σου, αλλά να μην τους έχεις δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα.

1# Είσαι εξαιρετικά δημιουργικός. Σύμφωνα με τους ψυχολόγους, η δημιουργικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια που δείχνουν ότι ένα άτομο είναι έξυπνο. Το μυαλό των δημιουργικών ανθρώπων λειτουργεί διαφορετικά. Αναγκάζονται να σκέφτονται out of the box όταν δημιουργούν νέες και καινοτόμες ιδέες. Και αρκετοί από αυτούς αξιοποιούνται σε δημιουργικές θέσεις εργασίας.

2# Είσαι ακατάστατος. Έχει αποδειχθεί ότι οι άνθρωποι που είναι ακατάστατοι είναι εξαιρετικά έξυπνοι. Τα άτομα που εργάζονται σε ακατάστατους χώρους εργασίας έχουν συχνά περισσότερες δημιουργικές και ενδιαφέρουσες ιδέες από εκείνους που εργάζονται σε οργανωμένο χώρο εργασίας. Έτσι, δεν πρέπει να ανησυχείτε εάν ο χώρος σας στην εργασία ή το δωμάτιό σας είναι ακατάστατος. Θυμηθείτε ότι δείχνει ότι το IQ σας είναι ίσως υψηλότερο από εκείνο των ατόμων που εργάζονται ή ζουν σε μέρη που είναι… πάντα τακτοποιημένα.

3# Έχεις περιέργεια. Οι άνθρωποι που είναι ανοιχτοί σε νέες ιδέες και απόψεις απορροφούν νέες πληροφορίες σαν σφουγγάρι. Εάν έχεις περιέργεια για όλα όσα συμβαίνουν γύρω, είσαι πιο έξυπνος από ότι νομίζεις. Δεν πρέπει όμως να επαναπαυτείς. Οι πιο πετυχημένοι επιχειρηματίες του κόσμου είναι σε μια φάση συνεχούς μάθησης. Αυτό πρέπει να κάνεις και εσύ. Η περιέργεια σου πρέπει να σε οδηγεί στο να μαθαίνεις συνεχώς νέα πράγματα.

4# Μιλάς με τον εαυτό σου. «Πολλοί άνθρωποι πιστεύουν ότι αυτοί που μιλούν στον εαυτό τους είναι τρελοί. Ωστόσο, στην πραγματικότητα σημαίνει ότι είστε έξυπνοι. Το να μιλάς στον εαυτό σου είναι μια άλλη μορφή ευφυΐας. Επίσης, αυτοί οι άνθρωποι έχουν υψηλότερα επίπεδα αυτοελέγχου, κάτι που μας οδηγεί στο επόμενο point», σημειώνει το thelawuniverse.com.

5# Έχεις αυτοέλεγχο. Οι περισσότεροι δεν δίνουν προσοχή σε αυτό το στοιχείο και δεν πιστεύουν ότι σημαίνει κάτι, ενώ στην πραγματικότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημάδια που δείχνουν ότι είστε πολύ έξυπνοι. Είναι κάτι που μπορεί επίσης να σε κρατήσει συγκεντρωμένο στους μεγάλους στόχους σου, χωρίς να βγεις εκτός δρόμου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + fifteen =