αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε άνθρωποι που ξεκίνησαν τα projects τους από το σπίτι, και σήμερα είναι δισεκατομμυριούχοι

Πέντε άνθρωποι που ξεκίνησαν τα projects τους από το σπίτι, και σήμερα είναι δισεκατομμυριούχοι

«Αυτοί που έκαναν το όνειρο πραγματικότητα», θα ήταν ένας καλός τίτλος για το άρθρο που διαβάζεις τώρα. Για κάποιους μπορεί να φαντάζει δύσκολο, ωστόσο το όνειρο μπορεί να γίνει πραγματικότητα: Μπορείς να ξεκινήσεις ένα project από… το δωμάτιο σου, και αυτό να εξελιχτεί σε έναν «γίγαντα». Το παρακάτω βίντεο παρουσιάζει 5 ανθρώπους που πέτυχαν κάτι τέτοιο. Ξεκίνησαν ένα εγχείρημα από το σπίτι τους (ή των γονιών τους ή των παππούδων τους) και κατάφεραν να «εκτοξευτούν».

Αρκετοί από αυτούς, είναι μάλιστα πολύ γνωστοί στο ευρύ κοινό. Και τα προιόντα τους χρησιμοποιούνται σήμερα από εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Μιλάμε για τους Marcus Persson (Minecraft), Sara Bakely (Spanx), Kevin Plank (Under Armor), Nick Woodman (GoPro) και Frank Wang (DJI Technology)

Ήξερες, για παράδειγμα, ότι ο Kevin Plank ξεκίνησε την Under Armor από το σπίτι της γιαγιάς του; Το μακρινό 1996. Σήμερα, ο ίδιος έχει μια περιουσία που φτάνει τα 3,3 δισ. δολάρια. Δες και τις 5 περιπτώσεις των δισεκατομμυριούχων που κάποτε ξεκίνησαν να εργάζονται από το σπίτι, στο παρακάτω βίντεο.

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 13 =