αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάτρα: Την έπεισαν να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και πήγαν να κλέψουν 31.000 ευρώ

Πάτρα: Την έπεισαν να επενδύσει σε κρυπτονομίσματα και πήγαν να κλέψουν 31.000 ευρώ

Μια απίστευτη υπόθεση εκτυλίχθηκε στην Πάτρα, καθώς απατεώνες έπεισαν μια γυναίκα να κάνει επένδυση σε κρυπτονομίσματα και τότε πήγαν να της αφαιρέσουν 31.000 ευρώ, όμως η συναλλαγή δεν ολοκληρώθηκε, επειδή τους κατάλαβε η τράπεζα τελευταία στιγμή.

Σύμφωνα με το tempo24.news, η γυναίκα πείστηκε από επιτήδειους να επενδύσει τα χρήματά της σε κρυπτονομίσματα. Αφού την έπεισαν πως η εταιρεία που ήδη συνεργαζόταν δεν ήταν φερέγγυα, εμπιστεύτηκε τους ίδιους.

Ξεκίνησε η συνεργασία και τότε οι επιτήδειοι της ζήτησαν να εγκαταστήσει ένα λογισμικό στον ηλεκτρονικό υπολογιστή της. Μέσω αυτού πήραν τα στοιχεία της ανυποψίαστης γυναίκας και της αφαίρεσαν από τον λογαριασμό της ποσό άνω του 31.000 ευρώ.

Για κακή τους τύχη, όταν έγινε η αφαίρεση των χρημάτων χτύπησε «συναγερμός», καθώς ένα σύγχρονο σύστημα που έχει εγκατασταθεί για ανάλογες περιπτώσεις ενημερώθηκε για την ύποπτη συναλλαγή.

Έτσι τα χρήματα δεν πέρασαν ποτέ στην κατοχή των απατεώνων δεδομένου ότι τα «μπλόκαρε» η τράπεζα, ούτε όμως επεστράφησαν στην κάτοχό τους. Η γυναίκα θα πρέπει να αποδείξει πως της ανήκουν τα χρήματα, τυπική ουσιαστικά διαδικασία.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + two =