αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πάρε αποφάσεις γρήγορα. Πες ναι ή όχι»: Ο Grant Cardone παραθέτει 10 κανόνες επιτυχίας που εφάρμοσε και ο ίδιος

«Πάρε αποφάσεις γρήγορα. Πες ναι ή όχι»: Ο Grant Cardone παραθέτει 10 κανόνες επιτυχίας που εφάρμοσε και ο ίδιος

Επιμονή, πολλές ώρες δουλειάς και ταχύτητα. Είναι μόνο μερικές από τις συμβουλές που έδωσε ο αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, Grant Cardone, στην πρόσφατη συνέντευξη του στο It’s Possible. «Κινηθείτε με ταχύτητα. Να θυμάστε αυτό: Η ταχύτητα είναι δύναμη. Φυτεύστε περισσότερες καλλιέργειες κάθε μέρα, και θα έχετε μια μεγαλύτερη συγκομιδή. Άφησα πίσω τον «μικρό» τρόπο σκέψης, έβαλα στόχους 10Χ μεγαλύτερους και κάπου εκεί οι επιχειρήσεις μου άρχισαν να απογειώνονται», είπε ανάμεσα σε άλλα ο γνωστός επιχειρηματίας.

Ο ίδιος σίγουρα γνωρίζει από success stories. Αφού ξεκίνησε από το μηδέν και κατάφερε να γίνει ένας από τους μεγαλύτερους business γκουρού του πλανήτη.

Σε νέο του post στο Facebook, παραθέτει 10 κανόνες επιτυχίας που εφάρμοσε ο ίδιος και μπορούν να δουλέψουν και στην δική σου περίπτωση. Ξεκίνα να δρας άμεσα, ξύπνα νωρίς το πρωί, πάρε γρήγορες αποφάσεις, και άσε τους αντιπερισπασμούς στην άκρη. Είναι μόνο μερικά από τα tips που παραθέτει ο Grant Cardone. Δες όλη την λίστα παρακάτω.

The rules I live by…They've worked for me, what about you? Comment below! ??

Gepostet von Grant Cardone am Mittwoch, 19. Juni 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 1 =