αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠάνω από 10.000 αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό σε λίγες ώρες! Πως θα πάρεις έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν

Πάνω από 10.000 αιτήσεις για τον κοινωνικό τουρισμό σε λίγες ώρες! Πως θα πάρεις έως 12 διανυκτερεύσεις δωρεάν

Νωρίτερα σήμερα γράφαμε ότι άνοιξαν οι αιτήσεις για τον Κοινωνικό Τουρισμό 2023 – 2024. Στις 30.05.2023 υποβάλλουν αιτήσεις οι δικαιούχοι που ο ΑΦΜ τους λήγει σε 1,2.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν μεγάλη. Οι αιτήσεις ξεπέρασαν τις 10.000 έως τις 5 το απόγευμα.

Συνολικά μέσω του προγράμματος θα διατεθούν 300.000 επιταγές κοινωνικού τουρισμού με συνολικό προϋπολογισμό 35 εκατ. ευρώ ενώ για πρώτη φορά φέτος το πρόγραμμα θα ξεκινήσει νωρίτερα, από την 1η Ιουλίου 2023 αντί της 1ης Αυγούστου.

Η επιταγή, με την οποία γίνεται η διαδικασία συμμετοχής, είναι ένας μοναδικός αριθμός για κάθε δικαιούχο και κάθε ωφελούμενο ξεχωριστά. Οι δικαιούχοι-ωφελούμενοι μπορούν να πραγματοποιήσουν έως 6 διανυκτερεύσεις σε τουριστικό κατάλυμα που επιλέγουν από το «Μητρώο Παρόχων» της ΔΥΠΑ, κατόπιν απευθείας συνεννόησής τους με τον πάροχο, με μικρή ιδιωτική συμμετοχή.

Ειδικά για καταλύματα σε Λέρο, Λέσβο, Χίο, Κω και στον νομό Έβρου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 10 διανυκτερεύσεις με μηδενική ιδιωτική συμμετοχή, ενώ στα καταλύματα των Δήμων Ιστιαίας- Αιδηψού και Μαντουδίου-Λίμνης-Αγ. Άννας της Β. Εύβοιας και της Σάμου μπορούν να πραγματοποιηθούν έως 12 διανυκτερεύσεις εντελώς δωρεάν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 + eleven =