αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ Tony Robbins παραθέτει την «τέλεια τακτική» για να ζητήσεις αύξηση μισθού στη δουλειά σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Tony Robbins παραθέτει την «τέλεια τακτική» για να ζητήσεις αύξηση μισθού στη δουλειά σου (ΒΙΝΤΕΟ)

Όλοι θα ήθελαν να πάρουν μια αύξηση μισθού, σε οποιαδήποτε δουλειά κι αν είναι. Σε οποιαδήποτε εταιρία κι αν εργάζονται. Η αλήθεια είναι όμως ότι λίγοι από αυτούς τα καταφέρνουν. Οι περισσότεροι προσεγγίζουν το θέμα από λάθος οπτική. Κοιτούν μόνο τι θα ήθελαν αυτοί, όχι το τι θα ήθελε η άλλη πλευρά.

Ο διάσημος coach, Tony Robbins, παραθέτει την δική του τακτική στο παρακάτω βίντεο, για να ζητήσεις αύξηση και να έχεις πολλές πιθανότητες να την πάρεις. «Πρέπει να σκεφτείς σαν επιχειρηματίας», λέει ο ίδιος.

Και εξηγεί το σκεπτικό του: Τι μπορείς να κάνεις για να προσθέσεις αξία στην επιχείρηση; Τι είναι, δηλαδή, αυτό που θα κάνει χαρούμενο τον εργοδότη και παράλληλα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις από όλους τους άλλους εργαζομένους. Έτσι ώστε να αξίζεις να πληρωθείς με περισσότερα χρήματα από αυτά που ήδη παίρνεις.

Πριν κάνεις οποιαδήποτε συζήτηση για χρήματα, είναι χρήσιμο να κάνεις μια συνάντηση με τον διευθυντή/ εργοδότη σου, και να τον ρωτήσεις τι θα ήθελε από σένα, για να πάει η επιχείρηση στο next level. Ενώ μέσα στην ίδια συζήτηση μπορείς να του παραθέσεις τις εργασίες που ήδη κάνεις.

Κάπως έτσι, θα διαπιστώσεις αν η εταιρία θέλει να λάβει περισσότερο value απο εσένα (και να πληρώσει ενδεχομένως για αυτό). Από την άλλη, αν η εταιρία δεν θέλει να μπει σε μια τέτοια συζήτηση, τότε θα ξέρεις ότι μάλλον πρέπει να αναζητήσει άλλη επαγγελματική στέγη. Να πας, δηλαδή, κάπου που να θέλουν τα πράγματα που μπορείς να προσφέρεις, και να πληρώσουν για αυτά.

The secret to getting a raise

This is the secret to getting a raise, according to life and business strategist Tony Robbins: https://cnb.cx/2MNs2Ni

Gepostet von CNBC Make It am Montag, 4. Februar 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 + 4 =