αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ «The Rock» λάνσαρε δύο εταιρίες μέσα στην πανδημία. Και παραθέτει το μυστικό της επιτυχίας

Ο «The Rock» λάνσαρε δύο εταιρίες μέσα στην πανδημία. Και παραθέτει το μυστικό της επιτυχίας

Σίγουρα τον έχεις δει σε κάποια ταινία. Ο «The Rock» ή αλλιώς Dwayne Johnson, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά αναδείχτηκε ως ο πλουσιότερος ηθοποιός στον κόσμο, σύμφωνα με το Forbes. Το 2020 είχε έσοδα 87,5 εκατ. δολαρίων. Ενώ ένα χρόνο πριν, κατέγραψε έσοδα 89,4 εκατ. δολαρίων.

Ο ίδιος είναι και ένας πετυχημένος businessman. Μάλιστα μέσα στην Covid εποχή ξεκίνησε δύο νέες εταιρίες. Τον περασμένο Μάρτιο, όταν ξεκίνησε η πανδημία, ο Johnson λάνσαρε το brand τεκίλας Teremana, και πούλησε περισσότερες από 300.000 μπουκάλες 9 λίτρων τους τελευταίους εννέα μήνες. Και πριν μερικές ημέρες, ανακοίνωσε την έναρξη της νέας εταιρίας ενεργειακών ποτών, ZOA Energy.

Ποιο είναι το μυστικό της επιτυχίας; Όπως εξηγεί ο ίδιος, είναι σημαντικό να περιβάλλετε τον εαυτό σας με ανθρώπους που «είναι πολύ πιο έξυπνοι από εσάς στα πράγματα που κάνουν».

Όπως λέει στο CNBC ο διάσημος ηθοποιός, το 2020 τον έκανε να συνειδητοποιήσει ότι το σημαντικότερο πράγμα δεν είναι το να είσαι το πιο έξυπνο άτομο στο δωμάτιο. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες αλλά δεν μπορούμε να φτάσουμε στην επιτυχία μόνοι, σημειώνει.

«Όσο πιο γρήγορα καταφέρουμε να συνειδητοποιήσουμε τη σημασία του να περιβάλλουμε τον εαυτό μας με ανθρώπους που είναι ειδικοί σε αυτό που κάνουν στον τομέα τους», τόσο πιο γρήγορα μπορεί να γίνει πραγματικότητα το όραμά σας και οι στόχοι σας, λέει ο Johnson.

Επίσης, ακόμα κι αν ξεκινήσεις ένα project μέσα στο lockdown, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα social media για να φτάσεις ως τους πελάτες σου, εξηγεί ο ίδιος.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 4 =