αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο Steve Jobs περίμενε πάντα στην ουρά του cafe στα γραφεία της Apple»: Ένα πρώην στέλεχος της εταιρίας αποκαλύπτει

«Ο Steve Jobs περίμενε πάντα στην ουρά του cafe στα γραφεία της Apple»: Ένα πρώην στέλεχος της εταιρίας αποκαλύπτει

Πολλοί έχουν μιλήσει για τον ιδιόρρυθμο χαρακτήρα του Steve Jobs. Και ήσουν να ήταν κάποτε έτσι τα πράγματα. Ο εμβληματικός ιδρυτής της Apple, δεν είναι και ο πιο… χαλαρός συνεργάτης που μπορούσες να βρεις. Ενώ ήταν ιδιαίτερα αυστηρός με τους εργαζομένους του. Φαίνεται όμως ότι ήθελε να είναι και δίκαιος. Ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες.

Το πρώτην στέλεχος της Apple, Brett Bilbrey, παρέθεσε μια άγνωστη ιστορία, στο site Quora. Η ερώτηση που «έπεσε» στο γνωστό site-forum ήταν η εξής: «Ποιες είναι κάποιες από τις λιγότερες γνωστές ιστορίες για τον Steve Jobs;». Η απάντηση από τον Brett Bilbrey ίσως εξέπληξε αρκετούς. Και πρωταγωνιστής στην ιστορία ήταν ο Steve Jobs φυσικά.

«Συχνά όταν ήταν από πίσω μου, θα μου ζητούσε να κρατήσω την θέση του καθώς πήγαινε να κοιτάξει σε άλλα σημεία της καφετέριας με διαφορετικό φαγητό. Μια μέρα ένας υπάλληλος ήρθε από πίσω μου και έτσι άτυπα του πήρε την θέση που του κρατούσα ενώ ο ίδιος είχε πάει απέναντι να δει για φαγητό. Γύρισα και του είπα “Να ξέρεις πως κρατάω αυτή την θέση για τον Steve που έχει πεταχτεί λίγο απέναντι”. Ο υπάλληλος έβαλε τα γέλια και νόμιζε πως του έκανα πλάκα. Μου είπε λοιπόν”Ναι εντάξει με έπεισες λες και ο Steve θα είναι εδώ μαζί μας να περιμένει στην ουρά”. Την ώρα που έκανε αυτό το σχόλιο ο Steve είχε επιστρέψει και ήταν από πίσω του και άκουσε αυτό το σχόλιο. Του απάντησε λοιπόν “Ναι μου κρατούσε την θέση αυτή”. Ο υπάλληλος γύρισε και είδε πως η απάντηση ήρθε από τον Steve και ξαφνικά το πρόσωπο του έγινε άσπρο και άρχισε να τρέμει. Ο υπάλληλος έντρομος έφυγε από την ουρά με τον Steve να μου λέει ευχαριστώ».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × one =