αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Mr Twitter εφαρμόζει την ίδια πρωινή ρουτίνα κάθε ημέρα. Και τον βοηθά να είναι πετυχημένος

Ο Mr Twitter εφαρμόζει την ίδια πρωινή ρουτίνα κάθε ημέρα. Και τον βοηθά να είναι πετυχημένος

Θα περίμενες κάποιος, ότι το πρώτο πράγμα που κάνει ο συνιδρυτής του Twitter, Jack Dorsey, κάθε πρωί, είναι να τσεκάρει το προφίλ του στο Twitter. Η πραγματικότητα όμως είναι διαφορετική. Τις λεπτομέρειες έδωσε ο ίδιος, στο πρόσφατο διαφημιστικό φεστιβάλ, Cannes Lions, στο οποίο βρέθηκε.

Όπως δήλωσε ο Dorsey, μόλις ξυπνά κάθε πρωί περνά πρώτα λίγη ώρα κάνοντας διαλογισμό (τι μόδα και αυτή;), στη συνέχεια κάνει κάποιες δουλειές από το κινητό του, για 7 λεπτά και έπειτα πίνει τον καφέ του. Αφού τα κάνει όλα αυτά, τότε μπαίνει για πρώτη φορά στο Twitter.

Ίσως όμως η πιο περίεργη πρωινή συνήθεια που έχει ο συνιδρυτής του Twitter, για την οποία έχουμε ξανά μιλήσει εδώ στο It’s Possible, είναι ο… ποδαρόδρομος 5 μιλίων που κάνει, μέχρι να φτάσει στο γραφείο του. Κάθε ημέρα. Κατά τη διάρκει της διαδρομής συνήθως ακούσει μουσική ή podcasts.

Σύμφωνα με τα όσα έχει πει ο ίδιος, το περπάτημα τον βοηθά από τη μια να παραμένει σε φόρμα, ενώ από την άλλη «καθαρίζει» το μυαλό του. Ακόμα κι αν είσαι CEO δύο μεγάλων εταιριών (Twitter+ Square), η υγεία πρέπει να είναι προτεραιότητα. Και με καλή υγεία, μπορείς να είσαι και πετυχημένος στην δουλειά σου.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × five =