αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Mr E-table θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του Startup Grind Athens

Ο Mr E-table θα είναι ο επόμενος καλεσμένος του Startup Grind Athens

Όπως πολλές ακόμη startup του Ελληνικού και ξένου οικοσυστήματος έτσι και το e-table.gr ήταν μια ιδέα που προέκυψε μέσα από ένα πρόβλημα της καθημερινής ζωής. Μετά από μερικές αποτυχημένες προσπάθειες του Γιώργου Αρφαρά και του Κώστα Σαριδάκη να κλείσουν άμεσα και αποτελεσματικά τραπέζι σε εστιατόριο τηλεφωνικά, ήταν αρκετά… “εκνευρισμένοι” ώστε να δοκιμάσουν την ίδρυση του e-table.gr!

Οι δύο co-founders έχοντας κοινή πορεία από τα έδρανα του πολυτεχνείου μέχρι τα γραφεία μεγάλης συμβουλευτικής εταιρίας και μετέπειτα στην δική τους συμβουλευτική, σήμερα έχουν εξασφαλίσει συνολική χρηματοδότηση 2,5 εκατομμυρίων ευρώ από τους Venture Friends και Angel Investors. Kύρια πλάνα τους είναι η βελτιστοποίηση της υπηρεσίας και η επέκταση τους σε νέες αγορές στο εξωτερικό.

Το e-table.gr αριθμεί σήμερα περίπου 1.500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και 65 εστιατόρια στην Κύπρο ενώ παράλληλα έχει εξυπηρετήσει συνολικά 300.000 πελάτες. Σας περιμένουμε την Τρίτη 10 Οκτωβρίου για να ακούσουμε μαζί σας την απίστευτη πορεία του! Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο The HUB Events (Αλκμήνης 12, Αθήνα) με την υποστήριξη του TechTalentSchool και του e-FOOD ενώ ξεκινάει στις 6μμ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four + thirteen =