αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Michael Martin έφτιαξε app «έκτακτης ανάγκης», έφτασε στην επιτυχία μέσα σε ένα χρόνο και δίνει 3 σύντομες συμβουλές

Ο Michael Martin έφτιαξε app «έκτακτης ανάγκης», έφτασε στην επιτυχία μέσα σε ένα χρόνο και δίνει 3 σύντομες συμβουλές

Ο Michael Martin έκανε την κίνηση του και έφτασε γρήγορα στην επιτυχία. Παρόλο που το project του στηρίζεται… στην καταστροφή, η πορεία του ίδιου μόνο καταστροφική δεν είναι. Δημιούργησε την εφαρμογή RapidSOS Haven. Μέσω της οποίας ο χρήστης μπορεί να στέλνει το ακριβές γεωγραφικό στίγμα του, σε περιπτώσεις έκακτης ανάγκης.

Το app λανσαρίστικε τον Ιούνιο του 2016 και μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους η εταιρία εκτιμά ότι πάνω από 1 εκατ. χρήστες θα το χρησιμοποιούν. Μιλώντας στο Business Insider, ο Michael Martin δίνει 3 συμβουλές επιτυχίας προς τους startuppers.

1- Η σημασία του πάθους: Όταν ξεκινάμε μια επιχείρηση υπάρχουν πολλά σκαμπανεβάσματα και ακόμα περισσότερα challenges. Αν δεν καταπιαστείτε με κάτι που είστε παθιασμένοι, δεν θα τα καταφέρετε.

2- Πιάσε ένα μεγάλο πρόβλημα: Ο Martin πάντα λέει στους νεότερους startuppers να αποφεύγουν τα «εύκολα». Αν δραστηριοποιηθείς σε κάτι εύκολο δεν θα κάνεις την διαφορά. Επικεντρώσου σε ένα μεγάλο πρόβλημα και προσπάθησε να βρεις λύσεις.

3- Δεν χρειάζεται πάντα να προκαλούμε «σεισμό»: Είναι της μόδας να λέμε ότι ένα νέο προϊόν πρέπει να είναι τόσο καινοτόμο που να προκαλεί «διαταραχή» στην αγορά. Αυτό δεν θα σε οδηγήσει απαραίτητα στην επιτυχία. Πολλές φορές, χρειάζεται απλά να συνεργαστείς με την ήδη υπάρχουσα αγορά και να βοηθήσεις στην βελτίωση της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 10 =