αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Mark Zuckerberg προτείνει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο αν θες να μάθεις πως χτίζονται οι μεγάλες εταιρίες

Ο Mark Zuckerberg προτείνει να διαβάσεις αυτό το βιβλίο αν θες να μάθεις πως χτίζονται οι μεγάλες εταιρίες

Δεν είναι ντροπή να βρίσκεις επιχειρηματικές συμβουλές και tips στο TikTok. Αλλά αν θέλετε να ακολουθήσετε τα βήματα του αγαπημένου σας επιχειρηματία ή γκουρού της τεχνολογίας – σκεφτείτε, για παράδειγμα, τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Berkshire Hathaway, Warren Buffett ή τον ιδρυτή της Meta, Mark Zuckerberg – ίσως πρέπει να ανοίξετε ένα από τα βιβλία που έχουν διαβάσει οι ίδιοι και έχουν πάρει χρήσιμα μαθήματα.

Ο Mr Facebook, για παράδειγμα, έγραψε σε μια ανάρτηση στο Facebook το 2015 ότι του άρεσε να διαβάζει «από πρώτο χέρι για το πώς οι άνθρωποι χτίζουν μεγάλες εταιρείες». Ο 37χρονος δισεκατομμυριούχος στρέφεται σε αυτά τα βιβλία, είπε σε άλλη ανάρτηση, για να μάθει «τι προκαλεί την καινοτομία — τι είδους άνθρωποι, ερωτήσεις και περιβάλλοντα».

Το 2015, ο Zuckerberg διάβασε το «Creativity, Inc.: Overcoming the Unseen Forces That Stand in the Way of True Inspiration», από την Alice Wallace και τον Edwin Catmull, συνιδρυτή της Pixar. Αφηγείται την ιστορία του πώς το στούντιο κινουμένων σχεδίων έγινε τιτάνας καινοτομίας ψυχαγωγίας.

Και σίγουρα ο Zuckerberg πήρε πολλά μαθήματα και χρήσιμες πληροφορίες.

Το «Done is better than perfect» ζωγραφίστηκε στα κεντρικά γραφεία της Meta στο Menlo Park της Καλιφόρνια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + 12 =