αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Mark Cuban λέει ότι οι καλύτεροι εργαζόμενοι είναι έξυπνοι και έχουν περιέργεια. Αλλά κάτι μετρά περισσότερο

Ο Mark Cuban λέει ότι οι καλύτεροι εργαζόμενοι είναι έξυπνοι και έχουν περιέργεια. Αλλά κάτι μετρά περισσότερο

Είναι αυτοδημιούργητος εκατομμυριούχος, επενδυτής και ιδιοκτήτης των Dallas Mavericks. Ο Mark Cuban έχει προσλάβει εκατοντάδες ανθρώπους μέσα στα χρόνια που ασχολείται με τις επιχειρήσεις. Τελικά, πως είναι ο τέλειος εργαζόμενος; Ο Mark Cuban δίνει μια κάπως απρόσμενη απάντηση.

«Οι άνθρωποι που τείνουν να εργάζονται για μένα για πολύ καιρό, δεν είναι μονο έξυπνοι, δεν έχουν μόνο κίνητρο, δεν είναι μόνο καλοί στη μάθηση», λέει ο γνωστός businessman.

Ναι, κάθε ιδιοκτήτης επιχείρησης -και κάθε προϊστάμενος- θέλει εργαζόμενους που είναι εξαιρετικά έξυπνοι. Που να εργάζονται σκληρά και να έχουν μια νοοτροπία ανάπτυξης. Αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα, το οποίο λίγοι το έχουν.

«Ως εργαζόμενοι πρέπει να καταλαβαίνετε ότι η μέγιστη αξία που μπορείτε να προσφέρετε σε ένα αφεντικό είναι να μειώσετε το άγχος του», λέει ο Mark Cuban.

Και συνεχιζει: «Όποιος μειώνει το άγχος μου, είναι πολύτιμος για μένα, ποτέ δεν θέλω να τον ξεφορτωθώ». Κάνε τα πράγματα απλά, και προσπάθησε να βρεις λύσεις στα προβλήματα που προκύπτουν. Έτσι ώστε ο εργοδότης να νιώθει μεγαλύτερη ασφάλεια δουλεύοντας μαζί σου. Αυτό είναι που θέλει ο Cuban- και μάλλον και πολλοί άλλοι εργοδότες.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − one =