αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Justin Timberlake μαζί με μια startup θέλουν να «κοντράρουν» την Coca Cola

Ο Justin Timberlake μαζί με μια startup θέλουν να «κοντράρουν» την Coca Cola

Τι σχέση μπορεί να έχουν ο διάσημος τραγουδιστής Justin Timberlake, μια startup και ο κολοσσός που λέγεται Coca Cola; Κι όμως αυτά τα φαινομενικά άσχετα μεταξύ τους πράγματα, μπορούν να «μπουν» στην ίδια ιστορία. Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: Ο Timberlake πρόσφατα έγινε επενδυτής στη startup ποτών και αναψυκτικών Bai Brands, η οποία εξαγοράστηκε από την Dr Pepper Snapple Group Inc. έναντι του ποσού των 1,7 δισ. δολαρίων. Η συμφωνία αυτή της Dr Pepper είναι ικανή να μετατρέψει τη Bai σε μια απειλή για την Coca-Cola και την Pepsi, όπως εκτιμούν αρκετοί αναλυτές.

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι πωλήσεις της Bai έχουν εκτοξευθεί στα ύψη. Ενδεικτικά αναφέρεται ότι έχει καταγράψει 120 εκατομμύρια δολάρια σε πωλήσεις το 2015 και για το 2016 στοχεύει στην επίτευξη 300 εκατομμυρίων δολαρίων.

Από την πλευρά του, ο νικητής Grammy, Justin Timberlake θα έχει το ρόλο του «Διευθύνοντος Συμβούλου Γεύσης», ενώ θα βοηθά στην ανάπτυξη του προϊόντος και στις επερχόμενες εκστρατείες μάρκετινγκ.

«Είμαι οπαδός της Bai για μεγάλο χρονικό διάστημα. Αυτή η συνεργασία δημιουργήθηκε από μια κοινή επιθυμία να βοηθήσουμε τους ανθρώπους να βάλουν καλύτερα συστατικά στο σώμα τους χωρίς να θυσιαστεί η γεύση», λέει ο διάσημος τραγουδιστής.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της Bai, Ben Weiss είπε στο Fortune ότι η πώληση μεριδίου στην Timberlake και το δικαίωμα συμμετοχής του στις επιχειρηματικές αποφάσεις, γίνεται για πολλούς λόγους. Ο τραγουδιστής και ηθοποιός θα «εκτοξεύσει» πραγματικά τη μάρκα. Και στην ηλικία των 35, αυτός εκπροσωπεί το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται η Bai ως κύρια βάση των καταναλωτών της.

Ο Timberlake θα πρωταγωνιστήσει, επίσης, ως το πρόσωπο της μάρκας σε μια εκστρατεία μάρκετινγκ αξίας 100 εκατομμυρίων δολαρίων, που η Bai θα ξεκινήσει το επόμενο έτος, όπως δήλωσε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Ben Weiss στο Business Insider.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − ten =