αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Jeff Bezos σχεδιάζει να φτιάξει νέα κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Ο Jeff Bezos σχεδιάζει να φτιάξει νέα κινητή τηλεφωνία στην Ελλάδα

Πριν λίγες ημέρες ο ιδρυτής της Amazon, Jeff Bezos βρέθηκε στην Ελλάδα για διακοπές. Φαίνεται όμως ότι η επίσκεψη του δεν είχε μόνο αυτόν τον σκοπό.

Ο γνωστός δισεκατομμυριούχος, σκέφτεται να δημιουργήσει μια νέα επίγεια δορυφορική κινητή τηλεφωνία, η οποία θα αξιοποιεί στο έπακρο το ασύρματο σύστημα πέμπτης γενιάς (5G), άρα θα έχει τρομερά μεγάλες ταχύτητες και θα ανταγωνίζεται όλα τα άλλα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας.

Όπως σημειώνει το Newsbeast.gr, το συγκεκριμένο σχέδιο ο Mr Amazon το ανέλυσε στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια του δείπνου που είχαν προ ημερών στην Αντίπαρο, με τον κ. Μητσοτάκη να συναινεί και να εξηγεί πως η χώρα μας είναι ανοικτή σε επενδύσεις, ιδίως τέτοιας μορφής που αναμένεται επί της ουσίας να αλλάξουν τον κόσμο.

Η πρώτη πόλη στην Ελλάδα με δίκτυο 5G είναι τα Τρίκαλα από τις 16 Μαρτίου 2018, ενώ από τον Δεκέμβριο του 2020 είναι διαθέσιμο στις περισσότερες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας, όπως είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, η Λάρισα, ο Βόλος, τα Ιωάννινα, η Καβάλα, τα Τρίκαλα, η Καρδίτσα, η Δράμα, τα Γιαννιτσά, η Νάουσα, η Ξάνθη, οι Σέρρες, η Ηγουμενίτσα και η Μυτιλήνη.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × five =