αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Evan Spiegel έχει τον δικό του τρόπο και μπορείς να τον καταλάβεις μέσα από 5+ 1 φράσεις του

Ο Evan Spiegel έχει τον δικό του τρόπο και μπορείς να τον καταλάβεις μέσα από 5+ 1 φράσεις του

O Evan Spiegel έκανα πάντα τα πράγματα με το δικό του τρόπο. Μπορεί οι επιλογές του να ξάφνιαζαν αρκετούς, αλλά ο ίδιος ακολουθούσε έναν ιδιαίτερο δρόμο προς την επιτυχία. Μιλάμε άλλωστε για τον άνθρωπο που είπε «όχι» στην πρόταση του Mark Zuckerberg, για εξαγορά του Snapchat.

Το Snapchat είναι ένα δημιούργημα του Evan Spiegel. Δηλαδή, το Snap, όπως ονομάζεται πλέον αφού (πως αλλιώς;) με αιφνιδιαστικό τρόπο ο νεαρός επιχειρηματίας ανακοίνωσε πριν λίγο καιρό ότι το όνομα της εταιρίας αλλάζει. Και παράλληλα θα δημιουργεί στο εξής, μεταξύ άλλων, τα «έξυπνα» γυαλιά, τα οποία τα επιτρέπουν στον κάτοχο τους να τραβάει βίντεο, μέσο μιας μικροσκοπικής κάμερας που θα διαθέτουν.

Τώρα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που διαρρέουν, η εταιρία ετοιμάζεται να μπει στη Wall Street. Κι αν πραγματοποιηθεί μια τέτοια κίνηση, τα κέρδη αναμένεται να είναι πολύ μεγαλύτερα, ακόμα κι από εκείνη την προσφορά του Zuckerberg, που είχε απορρίψει ο Spiegel.

Μετά από όλη αυτή την ανατρεπτική ιστορία, ο Evan Spiegel έχει αποκτήσει την δική του οπτική με την οποία βλέπει τα πράγματα (αν δεν την είχε πάντα). Το It’s Possible συνέλεξε 5+ 1 χαρακτηριστικές φράσεις που έχει πει ο Mr Snapchat. Είτε συμφωνεί, είτε διαφωνεί κάποιος με τα λεγόμενα του, το σίγουρο είναι ότι έχουν ενδιαφέρον.

Οι 5+ 1 σημαντικές φράσεις που έχει πει ο Evan Spiegel

1- Ένα από τα πράγματα που θέλω να γίνω καλύτερος, είναι στο να ζητάω συγγνώμη όταν κάνω λάθη. Αυτό είναι μια προτεραιότητα για εμένα.

2- Αν κάνουμε ένα βήμα πίσω και δούμε τι πραγματικά είναι το Snapchat, θα διαπιστώσουμε ότι όλα ξεκίνησαν με μια κάμερα.

3- Να είστε προσεκτικοί για τα πράγματα που λέτε στους ανθρώπους.

4- Πιστεύω ότι ο κάθε ένας γεννιέται δημιουργικός. Αλλά κάποιοι μπορεί να κατασταλούν από τον φόβο.

5- Πειραματιστήκαμε και αποτύχαμε. Αυτό έγινε με περίπου 34 projects πριν το Snapchat.

6- Δεν έχει σημασία να δουλέψεις σκληρότερα. Έχει σημασία να «δουλέψεις» το σύστημα.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Evan Spiegel: Ο «μικρός» που απέτυχε 34 φορές. Μετά έφτιαξε το Snapchat

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − eleven =