αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk ψάχνει να προσλάβει ταλέντα από όλη την Ευρώπη

Ο Elon Musk ψάχνει να προσλάβει ταλέντα από όλη την Ευρώπη

Ταλέντα… από όλη την Ευρώπη θέλει να προσλάβει ο Elon Musk. Αυτό δήλωσε ο διάσημος επιχειρηματίας, κατά την διάρκεια event για το άνοιγμα του Gigafactory της Tesla στη Γερμανία.

Η κατασκευή του εργοστασίου ηλεκτρικών αυτοκινήτων ξεκίνησε μεν πριν από δύο χρόνια με ειδική άδεια από τις αρχές, όμως οι αντιδράσεις μερίδας των ντόπιων, οι οποίοι ανησυχούν για τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις, δεν έχουν επιτρέψει ακόμα την έκδοση της τελικής άδειας.

Για να κερδίσει όσους αντιδρούν, ο Musk παρευρέθηκε αυτοπροσώπως στη μεγάλη παρουσίαση του εργοστασίου. Όπως είπε, το πρώτο αυτοκίνητο από τη γραμμή παραγωγής του Βερολίνου εκτιμάται ότι θα βγει τον επόμενο μήνα, έστω και εάν η μαζική παραγωγή θα χρειαστεί πολύ περισσότερο καιρό.

«Το να ξεκινήσει η παραγωγή είναι ωραίο, αλλά η μαζική παραγωγή είναι το δύσκολο κομμάτι», είπε ο Musk. Στόχος του είναι το εργοστάσιο να κατασκευάζει 5.000 έως και 10.000 αυτοκίνητα την ημέρα.

Δεν έκρυψε την ανησυχία του ότι η πρόσληψη επαρκούς προσωπικού θα είναι δύσκολη. Για αυτό και κάλεσε τον κόσμο «από όλη την Ευρώπη» να στείλει βιογραφικό.

«Ανησυχούμε λίγο ότι δεν θα μπορέσουμε να βρούμε αρκετό κόσμο. Πραγματικά χρειαζόμαστε σπουδαία ταλέντα να έρθουν εδώ από όλη την Ευρώπη», είπε.

Όσοι πάντως θέλετε να ρίξετε μια ματιά στις θέσεις που έχει τώρα ανοιχτές η Tesla, σε παγκόσμιο επίπεδο, μπορείτε να το κάνετε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three × 3 =