αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk συγκάλεσε meeting στην SpaceX στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής. Και εξήγησε γιατί το έκανε αυτό

Ο Elon Musk συγκάλεσε meeting στην SpaceX στη 1 τα ξημερώματα της Κυριακής. Και εξήγησε γιατί το έκανε αυτό

Είναι ένας από τους πετυχημένους και καινοτόμους επιχειρηματίες στην εποχή μας. Αλλά είναι σίγουρα και ένας από αυτούς που εργάζεται τις περισσότερες ώρες. Μιλάμε για τον Elon Musk. Ο ίδιος δουλεύει 100 ώρες κάθε εβδομάδα, και είναι γνωστός για τους μεγάλους στόχους που θέτει πάντα (οκ, κάποιους τους πετυχαίνει, ενώ κάποιους άλλους όχι).

Τώρα έκανε μια ακόμα «τρελή» κίνηση. Στις 23 Φεβρουαρίου 2020, ημέρα Κυριακή, συγκάλεσε meeting στην SpaceX. Στη 1 τα ξημερώματα! Με την ιστορία να βγαίνει τώρα στο φως της δημοσιότητας, μέσα από το arstechnica.com.

Ναι, καλά διάβασες. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος έκανε… γενική μάζωξη στο εργοστάσιο της εταιρίας στο Τέξας, πολύ πριν χαράξει ο ήλιος. Γιατί το έκανε αυτό; Όπως εξήγησε ο ίδιος, ήθελε να μάθει (και να δει στην πράξη) γιατί το εργοστάσιο δεν λειτουργεί 24/7, έτσι ώστε να κατασκευάσει το σύστημα πυραύλων του Starship. Πρόκειται για το διαστημικό όχημα που, σύμφωνα με τα σχέδια, θα μεταφέρει ανθρώπους στον πλανήτη Άρη.

Η engineering team του εξήγησε ότι χρειάζονται περισσότερους ανθρώπους για να κάνουν βάρδιες. Το αποτέλεσμα; Μέσα στις επόμενες 48 ώρες από εκείνο το meeting, η SpaceX προσέλαβε 252 εργαζόμενους, διπλασιάζοντας το εργατικό δυναμικό στο εργοστάσιο του Τέξας.

Δεν χρειάζονται πτυχία για να δουλέψεις στην SpaceX

Τον Φεβρουάριο, η SpaceX είχε κάνει και career day. Με στόχο να προσλάβει εργαζομένους. Την σχετική ανάρτηση είχε κάνει ο ίδιος ο Musk στο Twitter. Μάλιστα δεν είναι απαραίτητο να έχεις πτυχίο για να δουλέψεις στην εταιρία. Είναι άλλωστε γνωστό ότι ο Elon Musk δεν κοιτά τα πτυχία.

Τα απαραίτητα προσόντα για να δουλέψεις στην SpaceX; Work ethic, ταλέντο στο να φτιάχνεις πράγματα, κοινή λογική και αξιοπιστία. «Για τα υπόλοιπα μπορούμε να σε εκπαιδεύσουμε», τόνισε ο Musk.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

7 + eight =