αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk μάλλον (ξανά) ετοιμάζει κάτι νέο. Εμφανίστηκε αινιγματικός στο Twitter

Ο Elon Musk μάλλον (ξανά) ετοιμάζει κάτι νέο. Εμφανίστηκε αινιγματικός στο Twitter

Πριν από μόλις λίγες ημέρες, γράφαμε εδώ στο It’s Possible, ότι ο Elon Musk αγόρασε το domain Χ.com, το οποίο είχε κάποτε στην κατοχή του πάλι. Πρόκειται για για το domain που αντιστοιχούσε στην online banking startup που ίδρυσε ο ίδιος το 1999 και λίγο αργότερα «ενώθηκε» με την PayPal, η οποία τότε έκανε επίσης τα πρώτα της βήματα.

Από το 2000 και μετά, το X.com βρίσκονταν στην κατοχή της PayPal. Αμέσως μετά την τωρινή αγορά, ο Elon Musk είχε πει ότι «δεν υπάρχουν κάποια πλάνα» προς το παρόν, σε ότι αφορά την αξιοποίηση του domain.

Χτες όμως τα δεδομένα άλλαξαν. Από τον Elon Musk στο Twitter. Όπως έγραψε σε Tweet του, είναι ενθουσιασμένος που λανσάρει το X.com. Ενώ σε ερωτήσεις χρηστών στην συνέχεια, απάντησε με τον αινιγματικό «μείνετε συντονισμένοι».

Δεν υπάρχουν ακόμα πληροφορίες, για το τι ακριβώς ετοιμάζει ο Elon Musk. Για την ώρα, η σελίδα του X.com, παραμένει ουσιαστικά ανενεργή. Θα παρακολουθούμε στενά το θέμα, για τις όποιες νέες εξελίξεις. Αν πάντως ο γνωστός επιχειρηματίας ετοιμάζει ένα νέο project, θα πρέπει να είναι δεδομένο, ότι πάλι θα τραβήξει όλα τα βλέμματα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five + 11 =