αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk «κοιτά» το Bitcoin- Τι ερώτηση έκανε μέσω Twitter

Ο Elon Musk «κοιτά» το Bitcoin- Τι ερώτηση έκανε μέσω Twitter

Η εκτίναξη του Bitcoin το τελευταίο χρονικό διάστημα έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα. Ακόμα και του Elon Musk. Κάτι που φάνηκε μέσα από posts του γνωστού δισεκατομμυριούχου στο Twitter. Ο ίδιος άνοιξε ιντερνετική συζήτηση με τον Michael Saylor, έναν υποστηρικτή του ψηφιακού νομίσματος. 

Σε μια σειρά από tweets, ο Saylor, διευθύνων σύμβουλος της Microstrategy Inc., ενθάρρυνε τον δισεκατομμυριούχο να μετατρέψει τα δολάρια του σε bitcoin και να ευνοήσει τους μετόχους του.

“Άλλες εταιρείες στο S&P 500 θα ακολουθούσαν το παράδειγμα σας και με τον καιρό θα αποκτούσαν μια ώθηση 1$ τρισ.” συμπλήρωσε ο Saylor.

“Είναι άραγε δυνατόν να γίνουν  τόσο μεγάλες συναλλαγές;”. Ο Musk απάντησε σε tweet του Saylor. Πολλοί άνθρωποι τον διαβεβαίωσαν ότι είναι, όπως επίσης και ο Saylor, ο οποίος είπε ότι είχε μετατρέψει περισσότερα από 1,3 δισεκατομμύρια δολάρια σε Bitcoin και προσφέρθηκε να μοιραστεί τo “εγχειρίδιο” της συναλλαγής offline. 

Η ανταλλαγή μηνυμάτων πραγματοποιήθηκε αφού ο Musk δημοσίευσε μια φωτογραφία που δείχνει ότι δελεάζεται από το Bitcoin, του οποίου η αξία έχει υπερδιπλασιαστεί φέτος. 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seven + 11 =