αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk κατάφερε να βρει χρηματοδότηση 840.000 δολαρίων για τη νέα εταιρία του, πουλώντας καπέλα (ναι, σωστά διάβασες)

Ο Elon Musk κατάφερε να βρει χρηματοδότηση 840.000 δολαρίων για τη νέα εταιρία του, πουλώντας καπέλα (ναι, σωστά διάβασες)

Αν έχεις μόλις ξεκινήσει μια νέα εταιρία (ή σκέφτεσαι να ιδρύσεις μια), τότε σίγουρα ένα από τα πρώτα ερωτήματα που έχεις στο μυαλό σου, είναι το πως θα βρεις χρηματοδότηση. Υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να πετύχεις κάτι τέτοιο. Ακόμα και… μερικοί πολύ απρόβλεπτοι τρόποι. Σαν αυτόν που επέλεξε ο Elon Musk, για να χρηματοδοτήσει την νέα εταιρία του, Boring Company. Υπενθυμίζεται, ότι η εν λόγω εταιρία έχει στόχο να δημιουργήσει υπόγεια τούνελ, τα οποία θα λύσουν το πρόβλημα του μποτιλιαρίσματος σε μεγάλες πόλεις. Μέσα σε αυτούς τους υπόγειους δρόμους, θα κινούνται αυτοκίνητα με πολύ μεγάλες ταχύτητες.

Ο καινοτόμος κύριος Musk λοιπόν, επέλεξε να χρηματοδοτήσει σε μεγάλο βαθμό την νέα εταιρία του πουλώντας… καπέλα online. Ναι, καλά διάβασες. Τις ανακοινώσεις έκανε ο ίδιος στο Twitter, πριν μερικές ημέρες. Μάλιστα, στην θέση του επαγγέλματος στο προφίλ του, έχει βάλει πλέον το «hat salesman».

Τα καπέλα είναι απλά. Μαύρου χρώματος και έχουν πάνω το σήμα της Boring Company. Πωλούνται προς 20 δολάρια το ένα. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αγοράσουν ένα καπέλο εδώ. Και σύμφωνα με πρόσφατο tweet του Elon Musk, έχουν πωληθεί 42.000 κομμάτια. Κάτι που του έχει αποφέρει συνολικά 840.000 δολάρια, μέχρι τώρα. Και οι πωλήσεις συνεχίζονται.

Εσύ, τι τρόπο έχεις βρει για να χρηματοδοτήσεις την εταιρία σου;

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen + 14 =