αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Ο Elon Musk θέλει οι υπάλληλοι του να δουλεύουν έως τις 9 το βράδυ»

«Ο Elon Musk θέλει οι υπάλληλοι του να δουλεύουν έως τις 9 το βράδυ»

Ότι ο Elon Musk είναι εργασιομανής, είναι λίγο- πολύ γνωστό. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος έχει παραδεχτεί άλλωστε ότι δουλεύει πολλές ώρες κάθε εβδομάδα, ενώ αρκετές φορές κοιμάται στο εργοστάσιο της Tesla.

Φαίνεται όμως ότι έχει… παρόμοιες απαιτήσεις και από τους εργαζομένους του. Το BBC κυκλοφορεί μια σειρά ντοκιμαντέρ τριών επεισοδίων με τίτλο «The Elon Musk Show» που επικεντρώνεται στη ζωή και την δουλειά του πλουσιότερου ανθρώπου στον κόσμο.

Σε αυτό το ντοκιμαντέρ, όπως διαβάζουμε στο Entrepreneur.com, μιλά και ένας πρώην υπάλληλος του Musk, ο οποίο υποστηρίζει ότι ο Mr Tesla θέλει οι εργαζόμενοι του να δουλεύουν έως τις 9 το βράδυ.

Ο Musk πέρναγε συχνά μέσα από το γραφείο, «ψάχνοντας να δει ποιος καθόταν στην θέση του, και δεν υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που κάθονταν στις θέσεις τους – ήταν 9 μ.μ.», θυμάται ο Jim Ambras, ο οποίος διετέλεσε αντιπρόεδρος στην Zip2, την πρώτη εταιρία του Musk.

«Και το πρόσωπό του γινόταν… κόκκινο, ήταν πραγματικά θυμωμένος», συμπληρώνει ο ίδιος, εξηγώντας έτσι ότι ο διάσημος δισεκατομμυριούχος γινόταν έξαλλος όταν οι υπάλληλοι δεν ανταποκρίνονταν στα σκληρά ωράρια του.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 7 =