αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk θέλει να πληρώνεται… σε Bitcoin- Το νέο tweet του που αναμένεται να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο το κρυπτονόμισμα

Ο Elon Musk θέλει να πληρώνεται… σε Bitcoin- Το νέο tweet του που αναμένεται να εκτοξεύσει ακόμα περισσότερο το κρυπτονόμισμα

Το έχουμε γράψει και σε προηγούμενα άρθρα μας εδώ στο It’s Possible: Το Bitcoin έχει εκτοξευτεί μέσα στο lockdown. Ανεβάζοντας κατακόρυφα την αξία του.

Τώρα έρχεται ένα tweet του Elon Musk που αναμένεται να οδηγήσει σε νέα άνοδο το κρυπτονόμισμα. Ο διάσημος δισεκατομμυριούχος έγραψε στο Twitter ότι στο εξής θα δέχεται να πληρώνεται με Bitcoin.

O ιντερνετικός διάλογος ξεκίνησε όταν ο συγγραφέας Ben Mezrich, ο οποίος έχει γράψει πολλά business βιβλία, έγραψε στο Twitter: «Θα σας πω ένα πράγμα, δεν θα απορρίψω ποτέ ξανά το να πληρωθώ σε bitcoin». Κάπου εκεί ήρθε η απάντηση του Musk. «Ούτε εγώ» έγραψε ο ιδρυτής των Tesla και SpaceX. Και μέσα σε ελάχιστο διάστημα η ανάρτηση του συγκέντρωσε χιλιάδες likes και retweets.

Ενδεικτικό της επίδρασης που έχει ο Musk γενικότερα, είναι το γεγονός ότι πριν μερικές ημέρες o ίδιος πάλι μέσω Twitter πρότεινε στους ακολούθους του να χρησιμοποιούν την πλατφόρμα Signal για να ανταλλάσσουν μηνύματα, αντί για το WhatsApp. Το αποτέλεσμα; Η πλατφόρμα Signal είδε μέσα σε λίγες ώρες τους χρήστες της να… πολλαπλασιάζονται.

Σημειώνεται ότι ο Elon Musk έχει 41,7 εκατ. followers στο Twitter.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =