αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Elon Musk έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και… τρόλαρε τον Jeff Bezos στο Twitter

Ο Elon Musk έγινε ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και… τρόλαρε τον Jeff Bezos στο Twitter

Πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο είναι πλέον ο Elon Musk, σύμφωνα με τον δείκτη δισεκατομμυριούχων του Bloomberg. Ο προσωπικός πλούτος του Mr Tesla αγγίζει τώρα τα 222 δισεκατομμύρια δολάρια, αφήνοντας πίσω του τον ιδρυτή της Amazon, Jeff Bezos, ο οποίος ακολουθεί στη λίστα των δισεκατομμυριούχων , με καθαρή περιουσία 191,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Μάλιστα, ο Musk δεν έχασε την ευκαιρία να… τρολάρει τον Bezos στο Twitter, μπροστά στα μάτια εκατομμυρίων χρηστών. Συγκεκριμένα ο Musk απάντησε σε ένα tweet του Bezos με ένα emoji που απεικόνιζε ένα μετάλλιο με το νούμερο 2 πάνω σε αυτό. Η απάντηση του Musk φαίνεται πως ήταν μια αναφορά στη δεύτερη θέση του Bezos στη λίστα των πλουσιότερων ανθρώπων στον κόσμο, με τον ίδιο να βρίσκεται στην 1η θέση.

Το tweet του Musk απαντούσε σε ένα του ιδρυτή της Amazon, το οποίο έκανε αναφορά σε ένα άρθρο από το 1999 που έθετε υπό αμφισβήτηση το επιχειρηματικό μοντέλο του τεχνολογικού κολοσσού. «Να ακούτε και να είστε ανοιχτοί, αλλά να μην αφήνετε κανέναν να σας πει ποιοι θα είστε», έγραψε ο Bezos στο tweet του. «Σήμερα η Amazon είναι μία από τις πιο επιτυχημένες εταιρείες και έχει φέρει επανάσταση σε δύο εντελώς διαφορετικούς κλάδους».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

thirteen + 10 =