αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Chrome λύνει το Νο1 πρόβλημα για το οποίο γκρίνιαζαν οι χρήστες. Και γίνεται πιο γρήγορος

Ο Chrome λύνει το Νο1 πρόβλημα για το οποίο γκρίνιαζαν οι χρήστες. Και γίνεται πιο γρήγορος

Η τελευταία αναβάθμιση του Chrome αναμένεται να βελτιώσει τις επιδόσεις του σε όλες τις πλατφόρμες, ενώ θα απαντήσει και στα διαχρονικά παράπονα των Windows χρηστών για τη RAM. Συγκεκριμένα, ο Chrome 89 στα Windows θα εξοικονομήσει έως και 22% μνήμη στις διεργασίες του browser, 8% στο renderer και 3% στην GPU. Επιπλέον, αυξήθηκε η συνολική ανταπόκρισή του κατά 9%. Πλέον, με πιο έξυπνη διαχείριση αποδεσμεύοντας μνήμη που δε χρησιμοποιεί στην ενεργή καρτέλα, ο Chrome θα επανακτά έως και 100MiB ανά tab, κάτι το οποίο θα αγγίζει το 20% σε μερικά δημοφιλή sites.

Στο macOS αυτή η διαδικασία θα εξοικονομήσει έως και 8% μνήμη, ενώ θα επηρεάσει θετικά και το σκορ του Energy Impact κατά 65%, “κρατώντας το Mac σας δροσερό και τους ανεμιστήρες σιωπηλούς.”

Οι βελτιώσεις στο Android συντελούν σε μείωση χρήσης μνήμης κατά 5%, λιγότερα crashes, 7.5% ταχύτερο άνοιγμα και 2% ταχύτερο φόρτωμα σελίδων. Νεότερα τηλέφωνα που τρέχουν Android 10 και διαθέτουν τουλάχιστον 8GB RAM, θα δουν 8.5% ταχύτερο φόρτωμα σελίδων και 28% πιο ομαλή λειτουργία στο scrolling.

Πηγή: Unboxholics.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 16 =