αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO της Uber έγινε ντελιβεράς… για ένα Σαββατοκύριακο (ΦΩΤΟ)

Ο CEO της Uber έγινε ντελιβεράς… για ένα Σαββατοκύριακο (ΦΩΤΟ)

Την εμπειρία του να είσαι ντελιβεράς δοκίμασε για ένα Σαββατοκύριακο ο CEO της Uber, Dara Khosrowshahi. Και ανέβασε το σχετικό φωτογραφικό υλικό στο Twitter.

Σύμφωνα με ανάρτησή του στο Twitter, ο ίδιος αποκάλυψε πως ένεκα της δουλειάς εκτέλεσε χρέη ντελιβερά της UberEats για μερικές ώρες.

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ο ίδιος να φοράει ένα κράνος και να έχει στην πλάτη του ένα σακίδιο – το κλασικό πράσινο σακίδιο της εταιρείας για τη μεταφορά του φαγητού.

Μέσα σε 3,5 ώρες κατάφερε να παραδώσει 10 παραγγελίες. Συγκέντρωσε 106,71 δολάρια συν τα tips και υπολόγισε πως έβγαλε περίπου 30 δολάρια την ώρα. Υπενθυμίζεται πως οι ετήσιες απολαβές του Κοσροβσάχι ανήλθαν σε πάνω από 12 εκατομμύρια δολάρια το 2020, συμπεριλαμβανομένων των κερδών που προέρχονταν από το απόθεμα της εταιρείας. Το εν λόγω χρηματικό ποσό ισοδυναμεί με περίπου 340 φορές την αμοιβή του μέσου εργαζόμενου στον τομέα παραδόσεων της εταιρείας. Αξίζει να σημειωθεί στο σημείο αυτό πως οι εργαζόμενοι της UberEats πληρώνονται ανά παράδοση καθώς και ανά μίλι.

Ο CEO της Uber έγραψε στο Twitter ότι η δεύτερη ημέρα παραδόσεων – 6 παραδόσεις μέσα σε δύο ώρες αυτή τη φορά – «δεν ήταν τόσο καλή μέρα όσο η πρώτη».

Ερωτηθείς αν κάποιος τον αναγνώρισε, εκείνος απάντησε σύμφωνα με το BusinessInsider: «Αυτά είναι τα πλεονεκτήματα του να φοράς μάσκα».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × four =