αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ CEO που παραιτείται από μια εταιρία 68 δισ. δολαρίων για να κάθεται σε μια παραλία και «να μην κάνει τίποτα»

Ο CEO που παραιτείται από μια εταιρία 68 δισ. δολαρίων για να κάθεται σε μια παραλία και «να μην κάνει τίποτα»

Για κάποιους σίγουρα είναι ένα ονειρικό σενάριο: Την 1η Οκτωβρίου 2022 -σε λίγους μήνες δηλαδή- ο CEO της Jupiter Fund Management, Andrew Formica, παραιτείται από την θέση του και θα αποσυρθεί… σε κάποια παραλία. Ναι, αυτό που θα ήθελαν να κάνουν πολλοί!

«Θέλω απλά να πάω να καθίσω σε μία παραλία και να μην κάνω τίποτα», λέει ο Formica στο Bloomberg, σε συνέντευξή του αυτή την εβδομάδα. «Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο», εξηγεί.

Σήμερα στα 51 του, ο Formica είναι κάπως νέος για να βγει στη σύνταξη. Και η εταιρία διαχείρισης περιουσιακών στοιχείων στην οποία είναι επικεφαλής έχει μια αξία 68 δισ. δολαρίων. Αν και το τελευταίο διάστημα αντιμετωπίζει κάποιες δυσκολίες. H έδρα της είναι στο Λονδίνο.

Ο CEO δηλώνει σίγουρος για την απόφαση του. Θέλει να αποσυρθεί και να επιστρέψει στην Αυστραλία από όπου κατάγεται, για να περάσει χρόνο με τους ηλικιωμένους γονείς του. Είναι ένας από τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόσυρση.

Η οπτική του Formica σίγουρα είναι διαφορετική σε σχέση με άλλους businessmen εκεί έξω. Όπως ο Elon Musk που δουλεύει ασταμάτητα. ‘Η όπως ο διάσημος επενδυτής Warren Buffett ο οποίος είναι πλήρως ενεργός παρά το γεγονός ότι πλέον είναι 91 ετών.

Ο Formica ακολουθεί μια εντυπωσιακά διαφορετική προσέγγιση. Και ίσως είναι καλό για αυτον. Θα απολαύσει την παραλία, τον πολύτιμο χρόνο που θα αφιερώνει στην οικογένεια και θα αξιοποιήσει όπως αυτός θέλει τα πολλά χρήματα που έχει βγάλει και τα οποία, μάλλον, βοηθούν να αποσυρθεί στα 51 του.

https://luxurylaunches.com/wp-content/uploads/2022/06/andrew-formica-1170x658.jpg

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 3 =