αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Bill Gates στο Νο1 των θεωριών συνωμοσίας για τον κορoνοϊό

Ο Bill Gates στο Νο1 των θεωριών συνωμοσίας για τον κορoνοϊό

Αρκετές είναι οι θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν στο ίντερνετ από την στιγμή που ξέσπασε ο Covid-19. «Πρωταγωνιστής» στις περισσότερες από αυτές φαίνεται πως είναι ο Bill Gates.

Nέα έρευνα των New York Times σε συνεργασία με τη Zignal Labs η οποία αναλύει πηγές media, βρίσκει πως ο Bill Gates είναι πρωταγωνιστής στις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν. Kαι μάλιστα με μεγάλη διαφορά. Συγκεκριμένα, θεωρίες συνωμοσίας που εμπλέκουν τον Gates με τον κορoνοϊό αναφέρθηκαν 1,2 εκατομμύρια φορές σε τηλεόραση και social media από τον Φεβρουάριο έως τον Απρίλιο. Δεύτερη στη λίστα είναι η θεωρία συνωμοσίας που συνδέει το 5G με τον κορoνοϊό, με 33% λιγότερες δημοσιεύσεις.

Ανάμεσα σε αυτά που πιστεύουν οι υποστηρικτές των εν λόγω θεωριών, είναι ότι ο Gates δημιούργησε τον ιό για να επωφεληθεί από το εμβόλιο που ήδη έχει στα χέρια του.

Την ίδια στιγμή, η ομιλία του Gates από το 2015 όπου προειδοποιεί πως η μεγαλύτερη απειλή της ανθρωπότητας δεν είναι ο πυρηνικός όλεθρος αλλά μία μολυσματική ασθένεια, έχει λάβει 25 εκατομμύρια παραπάνω views μόλις τις τελευταίες εβδομάδες, με τους συνωμοσιολόγους να ισχυρίζονται πως το video είναι απόδειξη για τα σχέδια του Gates.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 + 10 =