αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟ Bill Gates αποκάλυψε ότι δεν επέτρεπε στα παιδιά του έχουν κινητό μέχρι τα 14

Ο Bill Gates αποκάλυψε ότι δεν επέτρεπε στα παιδιά του έχουν κινητό μέχρι τα 14

Πώς ελέγχεις την έκθεση των παιδιών σου στην τεχνολογία όταν είσαι ο ιδρυτής μιας από τις μεγαλύτερες τεχνολογικές εταιρίες στον κόσμο και ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον πλανήτη; Ο Bill Gates φαίνεται πως ήταν αρκετά αυστηρός, αφού όπως αποκαλύπτει σε συνέντευξή του στην Mirror, δεν επέτρεψε στα παιδιά του να έχουν κινητό τηλέφωνο μέχρι τα 14.

Είχε φυσικά τα παράπονα πως οι φίλοι τους ήδη είχαν κινητά, αλλά δεν υποχώρησε. Τα παιδιά του είναι σήμερα 20, 17 και 14 ετών και ακόμα και τώρα τα κινητά απαγορεύονται στο τραπέζι την ώρα του φαγητού, όπως σημειώνει το Unboxholics.com. Μάλιστα, για τη μικρότερη Phoebe έχει θέσει μια συγκεκριμένη ώρα το βράδυ που δεν επιτρέπεται η παρακολούθηση οθόνης, για να πέφτει για ύπνο σε λογικές ώρες.

«Πάντα κοιτάμε πως μπορούν να χρησιμοποιηθούν σωστά – με τις εργασίες και την επικοινωνία με φίλους – και πότε έχει καταντήσει κατάχρηση».

Όσο για το ποιας μάρκας συσκευές χρησιμοποιούν; Μάλλον όχι της Apple, αφού η σύζυγός του Melinda, είχε παραδεχτεί το 2010 στους New York Times πως δεν υπάρχουν Apple συσκευές στο σπίτι της, ενώ ο Bill Gates σε συνέντευξή του το 2013 είχε πει πως τα παιδιά του δεν έχουν ζητήσει ποτέ Apple προϊόν.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 × three =