αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ Bill Gates αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει στη ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Bill Gates αποκάλυψε την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει στη ζωή του (ΒΙΝΤΕΟ)

Ακόμη και η τεχνητή νοημοσύνη… θέλει να μάθει πράγματα από τον Bill Gates. O συνιδρυτής της Microsoft κάθισε για μια συνέντευξη μαζί με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Rishi Sunak, τον περασμένο μήνα, και οι δυο τους απάντησαν σε ερωτήσεις που δημιουργήθηκαν από ένα chatbot AI τύπου ChatGPT.

Το bot ρώτησε τον Bill Gates για την καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει και πώς αυτή επηρέασε τη ζωή του. O Gates είπε ότι η καλύτερη συμβουλή που έχει λάβει, προέρχεται από έναν άλλο διάσημο businessman- τον Warren Buffett. Και έχει να κάνει με την σημασία της φιλίας.

Είναι τα λόγια του Buffett που έχουμε παραθέσει και σε παλαιότερο άρθρο μας εδώ στο It’s Possible. «Όταν πλησιάζετε στο τέλος της ζωής σας, το μόνο μέτρο επιτυχίας σας θα πρέπει να είναι ο αριθμός των ανθρώπων που θέλατε να σας αγαπούν και όντως σας αγαπούν», έχει πει ο Buffett, συμπληρώνοντας: «Αν φτάσεις στην ηλικία μου στη ζωή και κανείς δεν έχει καλή γνώμη για εσένα, δεν με νοιάζει πόσο μεγάλος είναι ο τραπεζικός σου λογαριασμός, η ζωή σου είναι μια καταστροφή».

Οι δύο businessmen είναι φίλοι για περισσότερες από τρεις δεκαετίες.

Ο Gates έχει μιλήσει στο παρελθόν τα μαθήματα που πήρε από τον 92χρονο Buffett, από τις επενδύσεις μέχρι τη διαχείριση χρόνου. Βάζει όμως σταθερά τις συμβουλές του Buffett για τη φιλία στην κορυφή αυτής της λίστας.

«Έμαθα πολλά πράγματα από τον Warren τα τελευταία 25 χρόνια, αλλά ίσως το πιο σημαντικό πράγμα είναι τι σημαίνει φιλία», έγραψε ο Gates σε μια ανάρτηση στο blog του 2016.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − 1 =