αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 7χρονος που βγάζει 22 εκατ. δολάρια τον χρόνο, για να κάνει unboxing παιχνιδιών στο YouTube

Ο 7χρονος που βγάζει 22 εκατ. δολάρια τον χρόνο, για να κάνει unboxing παιχνιδιών στο YouTube

Εσύ τι έκανες στα 7 σου χρόνια; Πιθανότατα ήσουν στο σπίτι σου, και έπαιζες με κάποια παιχνίδια. Αυτό, περίπου, κάνει και ο μικρός Ryan. Με τη διαφορά ότι βγάζει και… 22 εκατ. δολάρια τον χρόνο. Πρόκειται για τον 7χρονο πίσω από το κανάλι Ryan ToysReview στο YouTube. Ναι, κάνει αυτό που κατάλαβες: Ανοίγει παιχνίδια μπροστά σε μια κάμερα, παίζοντας με αυτά και λέγοντας τις εντυπώσεις του.

Το κανάλι του έχει σήμερα πάνω από 17.000.000 subscribers. Και κάθε βίντεο που ανεβάζει γίνεται viral. Μάλιστα, αυτή τη στιγμή ο 7χρονος είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος ιντερνετικός σταρ του YouTube.

Όπως σημειώνει το Business Insider, όλα ξεκίνησαν το 2015 όταν ο 4χρονος τότε Ryan, ρώτησε τους γονείς του αν μπορεί να κάνει ο ίδιος reviews στα παιχνίδια που του αρέσουν, και να ανεβάζει τα βίντεο στο YouTube. Κάπως έτσι τα πρώτα βίντεο ανέβηκαν, και η δημοτικότητα του έφτασε σε τεράστια ύψη. Μάλιστα, πρόσφατα ο Ryan λάνσαρε και την δική του σειρά με παιχνίδια, με το όνομα Ryan’s World. Αυτά πωλούνται σε 2.500 καταστήματα, αλλά και μέσα από το website του κολοσσού, Walmart.

Και όπως όλα δείχνουν, ο μικρός έχει λύσει το οικονομικό πρόβλημα για όλη του τη ζωή…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen + eighteen =