αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 38χρονος coach που χρεώνει με 35.000 δολάρια για να βοηθήσει νέους να μπουν στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου

Ο 38χρονος coach που χρεώνει με 35.000 δολάρια για να βοηθήσει νέους να μπουν στα κορυφαία πανεπιστήμια του κόσμου

Ο Hafeez Lakhani αποφάσισε να βρει τον δικό του δρόμο προς την επιτυχία. Σπούδασε στο διάσημο πανεπιστήμιο του Yale και στη συνέχεια δούλεψε στη Wall Street, ωστόσο σύντομα έκανε το δικό του pivot. Αυτή η καριέρα δεν του άρεσε. Έτσι ξεκίνησε την Lakhani Coaching. Μια ιδιαίτερη συμβουλευτική εταιρία που βοηθά μαθητές να αποκτήσουν μια θέση στο πανεπιστήμιο των ονείρων τους. Έχει επίσης, ιδρύσει το Lakhani Scholars, ένα μη κερδοσκοπικό οργανισμό που στόχο έχει τη διεύρυνση των γνώσεων αλλά και των δεξιοτήτων μαθητών και αποφοίτων για επιτυχημένη πρόσβαση στην ανώτατη εκπαίδευση.

Κάθε χρόνο οικογένειες από όλο τον κόσμο, ξοδεύουν κατά μέσο όρο 35.000 δολάρια στην εταιρεία του με την ελπίδα τα παιδιά τους να εξασφαλίσουν μία θέση σε ένα Ivy League πανεπιστήμιο (Brown, Harvard, Cornell, Princeton, Dartmouth, Yale, Columbia και University of Pennsylvania). Η Lakhani Coaching συνεργάζεται με περίπου 100 από τους πλουσιότερους εφήβους στον κόσμου.

Ο Hafeez Lakhani περνάει το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας του μπροστά από έναν υπολογιστή κάνοντας εξ αποστάσεως μαθήματα αλλά και δεκάδες ραντεβού με νέους πελάτες που επιθυμούν να λάβουν τις πολύτιμες υπηρεσίες που προσφέρει. Περίπου το 1/3 των πελατών του ζουν εκτός Αμερικής οπότε για τον 38χρονο, τα διαδικτυακά meetings ήταν μέρος της καθημερινότητάς του πολύ πριν ξεσπάσει η πανδημία.

https://i.insider.com/6079bc0674da0300181e2230?width=600&format=jpeg&auto=webp

Όπως εξηγεί ο 38χρονος στο Business Insider, οι περισσότεροι γονείς επιθυμούν να είναι παρόντες κατά τη διάρκεια των συναντήσεων ιδίως στην αρχή αλλά «πιστεύω πως το 90% της συνομιλίας πρέπει να γίνεται αποκλειστικά με το μαθητή. Τα παιδιά διεκδικούν μια θέση στο πανεπιστήμιο και όχι οι γονείς τους.» αναφέρει μεταξύ των άλλων.

Η εταιρία του πλέον πλέον αναλαμβάνει και προπτυχιακούς φοιτητές που αναζητούν το κατάλληλο μεταπτυχιακό. Η προετοιμασία των υποψηφίων MBA αντιπροσωπεύει τώρα το 15 έως 20% της επιχείρησής του.

Σήμερα, έχει τόσα πολλά ραντεβού που δεν δουλεύει μόνο τις καθημερινές αλλά και τα Σαββατοκύριακα. Όμως, προσπαθεί να τα έχει τελειώσει όλα μέχρι το απόγευμα για να αφιερώσει το υπόλοιπο μέρος της ημέρας του στην οικογένειά του, τη γυναίκα του και τα τρία τους παιδιά.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × 2 =