αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 28χρονος που αγοράζει αντικείμενα, τα μεταπωλεί στο Amazon και σήμερα έχει μια επιχείρηση με έσοδα 200.000 δολαρίων τον μήνα

Ο 28χρονος που αγοράζει αντικείμενα, τα μεταπωλεί στο Amazon και σήμερα έχει μια επιχείρηση με έσοδα 200.000 δολαρίων τον μήνα

Ο Ryan Grant ακολούθησε τη δική του διαδρομή προς την επιτυχία. Χρησιμοποιώντας το Amazon και μια ιδέα που ίσως φαίνεται τόσο απλή… που δεν την σκέφτηκαν αρκετοί. Αφού τελείωνε την καθημερινή δουλειά του, πήγαινε σε καταστήματα γνωστών brands, και με το ειδικό Amazon Seller app, «σκάναρε» διάφορα προϊόντα. Έτσι ώστε να δει την ζήτηση που έχουν αυτά στο Amazon. Το ίδιο έκανε όποτε είχε ελεύθερο χρόνο ή τα Σαββατοκύριακα. Στόχος; Να μπορέσει να βρει προϊόντα τα οποία θα έχουν μεταπολιτική αξία. Βγάζοντας έτσι κέρδος.

Στο μεταξύ, είχε ήδη πιάσει δουλειά ως λογιστής. Όμως ήταν κάτι που δεν του άρεσε. Μόλις άρχισε να βγάζει δουλειά από το «πείραμα» του, παραιτήθηκε από την καθημερινή δουλειά του. Τον τρίτο μήνα που εργάστηκε full-time πάνω στις πωλήσεις στο Amazon, έβγαλε 9.000 δολάρια κέρδος, όπως λέει στο CNBC.

«Το να βγάλω ένα τέτοιο ποσό μέσα σε ένα μήνα, μου έδωσε μεγάλη ώθηση έτσι ώστε να αναπτυχθώ από εκεί και πέρα», σημειώνει ο 28χρονος.

Μόλις οι κούτες με τα προϊόντα γέμισαν το σπίτι του, νοίκιασε μια αποθήκη. Προσέλαβε υπαλλήλους και η επιχείρηση απογειώθηκε. «Ξεκίνησα μόνος. Και μέσα σε 4 χρόνια είμαστε μια επιχείρηση 11 ατόμων, και κάνουμε πωλήσεις πάνω από 200.000 δολάρια κάθε μήνα», τονίζει. Όπως παραδέχεται, το να παραιτηθεί από την καθημερινή δουλειά του και να ξεκινήσει την δική του επιχείρηση, ήταν η καλύτερη απόφαση της ζωής του.

This guy is buying things from Walmart and selling on Amazon

This 28-year-old's company is making millions by buying from Walmart and reselling on Amazon.com.

Posted by CNBC Make It on Donnerstag, 2. November 2017

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × 5 =