αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ 27χρονος υπάλληλος των 500 ευρώ, που έγινε Airbnb επιχειρηματίας και σαρώνει

Ο 27χρονος υπάλληλος των 500 ευρώ, που έγινε Airbnb επιχειρηματίας και σαρώνει

«Πριν από 3 χρόνια δούλευα σε μια πολυεθνική διαφημιστική, ο μισθός μου ήταν 500 ευρώ και αδυνατούσα να εξυπηρετήσω τις ανάγκες μου». Κάπως έτσι ξεκινά να λέει την ιστορία του, ο Νικόλας Τσοπανάκης. Όπως λέει ο ίδιος στο Δελτίο του ΑΝΤ1, δεν ήθελε να φύγει στο εξωτερικό, και έτσι αποφάσισε να κάνει το δικό του επιχειρηματικό βήμα στην Ελλάδα.

Όλα ξεκίνησαν όταν αποφάσισε να διαχειριστεί ένα οικογενειακό ακίνητο. Και να το αξιοποιήσει μέσα από το Airbnb. «Η ανταπόκριση από τον κόσμο ήταν πολύ μεγάλη, πολύ σύντομα», σημειώνει ο ίδιος.

Όπως λέει, μαζί με τον αδερφό του κατάφεραν να βγάζουν περισσότερα χρήματα από ότι έπαιρναν στις δουλειές τους. Αξιοποιώντας το συγκεκριμένο ακίνητο. Κάπου εκεί ήρθε η μεγάλη ιδέα: Παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, και άνοιξαν μια εταιρία που διαχειρίζεται ακίνητα στο κέντρο της Αθήνας. Εστιάζοντας στις βραχυχρόνιες μισθώσεις.

Όλα αυτά, ενώ ο Νικόλας Τσοπανάκης είναι μόλις 27 χρονών. Πλέον απασχολεί και δικούς του υπαλλήλους. Στην συγκεκριμένη ιστορία, έχουν βέβαια βοηθήσει η αύξηση του τουρισμού στην Ελλάδα και οι νέες δυνατότητες που δίνουν οι πλατφόρμες τύπου Airbnb. Δείτε το σχετικό βίντεο από τον ΑΝΤ1 εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + fifteen =